Diana Dumitrescu, cea mai răsfăţată graviduţă. Soţul a dus-o într-o vacanţă de lux

+3 click pentru
galerie

Diana Dumitrescu, cea mai răsfăţată graviduţă. Soţul a dus-o într-o vacanţă de lux © Foto: Instagram

Diana Dumitrescu se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină şi se simte foarte bine. Unde mai puneţi că este, cu siguranşă, cea mai răsfăţată graviduţă din showbiz.

După ce în urmă cu puţin timp a fost într-o vacanţă superbă în Lisabona, ei bine, soţul a decis să o mai răsfeţe cu o nouă călătorie peste hotare. Cei doi au ales o regiune mirifică, cu peisaje de vis. Diana Dumitrescu şi soţul său au plecat în Toscana, acolo unde frumoasa actriţă se simte excelent.

Diana Dumitrescu, despre problemele întâmpinate în timpul sarcinii

"Deocamdată nu prea mai am voie să fac nimic. Mă aplec foarte greu, nu am voie să mă plimb. Am fost acum la Lisabona şi am zis măcar aşa puţin să mă plimb. Am mers foarte puţin pe jos. O să plec iarăşi, dar mai la plajă. O să stau sub umbrelă. Am voie să beau apă, beau cafea dimineaţa, este un tabiet la care n-am putut să renunţ. Am mai băut două degete de vin la o cină, mi-a zis doctoriţa că e ok. Dacă bei acidulat, oricum eşti balon, se mai formează un balon... Am momente când mă trezesc foarte nervoasă şi simt aşa că aş bate pe cineva", a mai spus vedeta.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro