Abia s-a căsătorit şi îşi doreşte trei fetiţe. O artistă de la noi vorbeşte despre marea dragoste şi un vis realizat

+6 click pentru
galerie

Abia s-a căsătorit şi îşi doreşte trei fetiţe. O artistă de la noi vorbeşte despre marea dragoste şi un vis realizat © Instagram

Este una dintre cele mai tinere artiste de muzică populară de la noi, iar oamenii o iubesc datorită bucuriei cu care urcă de fiecare dată pe scenă. Este frumoasă, talentată, însă, atenţie băieţi, este luată. S-a căsătorit în această vară şi are planuri mari în continuare.

Diana Ionţă, pentru că despre ea este vorba, s-a căsătorit în această vară cu alesul inimii ei, iar totul a decurs ca la carte. Diana Ioniţă este un artist desăvârşit şi reuşeşte să îmbine de minune viaţa de artist cu cea personală. Chiar dacă a avut nevoie de timp ca să organizeze perfect petrecerea de după cununia civilă, artista nu şi-a neglijat activităţile artistice, ci din contră, a reuşit să le îmbine cum nu se poate mai bine.

Diana Ioniţă este o artistă mereu pusă pe treabă. Atunci când nu este în faţa publicului, frumoasa cântăreaţă se ocupă de zeci de copii, cărora le predă tainele notelor muzicale. Diana Ioniţă a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre ceata sa, aşa cum îi numeşte pe micuţii pe care îi învaţă să cânte. Diana Ioniţă are mare grijă de aceştia, iar copiii o îndrăgesc nespus. Cântăreaţa a devenit ca o mamă pentru prichindei, iar orele de canto se transformă în clipe de neuitat petrecute împreună.

"Dragostea pentru copii a apărut în primul an de liceu, datorită practicii pedagogice pe care am desfășurat-o, fiind elevă la liceul "Spiru Haret Buzău" și cu profil de specialitate. Cred că fiecare om are o chemare, o sarcină de îndeplinit din partea Bunului Dumnezeu, dar totodată și un context în care el se simte împlinit și la locul potrivit! Așa sunt eu atunci când vine vorba de muzica și de orele de canto alături de Talentații mei! Ceata lui Ioniță a fost un vis ce astăzi este cea mai frumoasa realitate! Poartă această titulatura de ceată deoarece fiecare elev are parte de pregătire individuală, dar și de numeroase experiențe alături de colegii îndrumați de același profesor. Cele 2 facultati și Masterul pe care le-am absolvit mi-au oferit posibilitatea de a aprofunda cunoștințe valoroase pentru această profesie, însă dragostea sinceră față de copii m-a transformat dintr-un om ambițios, într-o prietena foarte bună pentru 60 de copii pasionați de muzica. Spun 60 pentru că pe lângă Ceata lui Ioniță coordonez de 4 ani și un grup vocal minunat denumit "Veselia" , din comuna Smeeni, Buzău. Copiii sunt dovadă vie de sinceritate și puritate, motiv pentru care niciodată nu simt oboseala sau stresul activităților pe care le desfășor alături de ei", a spus Diana Ioniţă în exclusivitate pentru Spynews.

Şi pentru că Diana Ioniţă are o relaţie atât de frumoasă cu micuţii de care se ocupă la canto, am vrut să ştim şi dacă ea se vede în rolul de mamă. Diana Ioniţă a povestit pentru Spynews că iubeşte copiii şi îşi doreşte să devină mămică, însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând, ci este decisă să mai aştepte ceva timp. Chiar dacă vrea să aibă trei fetiţe, Diana Ioniţă spune că mai aşteaptă, mai ales că anul viitor va avea loc cel mai frumos eveniment din viaţa ei. Frumoasa artistă se va căsători în faţa Lui Dumnezeu cu alesul inimii ei, iar acum este ocupată cu pregătirile, dorindu-şi ca totul să iasă exact aşa cum visează.

"Fiind înconjurată de atâta frumusețe, bineînțeles că îmi doresc o familie numeroasă. Faptul că sunt singură la părinți reprezintă încă un motiv să visez la o casă plină de zâmbete și de rochițe colorate. Cred că împlinirea supremă pentru mine va fi atunci când în portretul de familie, pe lângă soț și părinți, vor apărea și 3 minunății cu zâmbetul larg pe faţă și codițe împletite. Recunosc, îmi doresc 3 fetițe, dar orice ar fi dacă sunt sănătoşi nu pot decât să mă bucur! Nu există momentul potrivit! Cel mai potrivit este atunci când consideră Bunul Dumnezeu. Acum suntem preocupați cu pregătirile pentru nunta religioasă după care, cu siguranță, vom schimba și statutul din proaspăt căsătoriți în viitori părinți. Cei mai mici dintre elevii mei atunci când au auzit de căsătorie, oarecum s-au întristat, căci s-au gândit că pe viitor vor apărea copiii mei și dragostea mea nu va mai fi în exclusivitate împărțită lor. Într-o lume plină de adulţi morocănoşi, sunt conștientă că Dumnezeu mă iubește foarte mult dacă locul meu l-a găsit printre copii", a spus Diana Ioniţă în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest