FOTO / Diana și Aurel de la ”Insula Iubirii” s-au împăcat?! Mesajul scris de fostul concurent la adresa brunetei a șocat pe toată lumea: ”Tot pe tine te iubesc”

+3 click pentru
galerie

Diana și Aurel de la ”Insula Iubirii” s-au împăcat?! Mesajul scris de fostul concurent la adresa brunetei a șocat pe toată lumea: ”Tot pe tine te iubesc” © arhivă

Șoc pentru fanii ”Insula Iubirii”! Diana și Aurel s-au împăcat?! Ce mesaj a scris fostul concurent la adresa brunetei? Cu siguranță nu te-ai fi așteptat la asta! 

Diana și Aurel s-au numărat printre cei mai controversați concurenți din cadrul show-ului ”Insula Iubirii”. Vestea că sunt împreună a fost un adevărat șoc, mai ales după relația pe care bruneta a avut-o cu Ben și cu Andy, dar și Aurel cu Alexandra și cu multe alte ispite. S-au iubit și s-au certat până când au decis să pună punct, luând-o fiecare pe drumuri separate!

Este iubirea mai puternică decât infidelitatea? 

Ei bine, dar acum e acum! Diana și Aurel s-au împăcat?! Recent, fostul concurent a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de altă femeie. Directă din fire și mereu gata să spună lucrurilor pe nume, focoasa brunetă i-a comentat imediat fostului iubit. 

”Iar mă înșeli?”, a scris Diana la poza lui Aurel. ”Nu știu care pe care”, a continuat tânărul. ”Tu mereu”, a fost reacția acidă a fostei iubite. 

Au continuat cu un schimb de replici, ca în final, surpriză: Aurel mai are sentimente pentru fosta iubită?! În ultimul mesaj pe care l-a scris, controversatul concurent și-a declarat dragostea față de Diana: ”Îmi asum”, tot pe tine te iubesc, știi doar”

Se reînnoadă firul unei povești încheiate sau cei doi doar glumesc unul pe seama celuilalt?! Să fie oare iubirea mai puternică decât infidelitatea? Ei bine, asta nu știm încă, dar cu siguranță vă vom ține la curent! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro