Diana și Aurel, noapte fierbinte în Thailanda. Cei doi au dat frâu liber fanteziilor: „Dacă tot pui mâna, pune ca lumea”

+3 click pentru
galerie

Diana și Aurel, noapte fierbinte în Thailanda. Cei doi au dat frâu liber fanteziilor: „Dacă tot pui mâna, pune ca lumea” © captură video

Aurel și Diana au dat frâu liber fanteziilor, încă din prima noapte în Thailanda! Pentru a consolida mai mult relația de cuplu pe care o au, cei doi n-au mai ținut cont de nimic și s-au bucurat unul de trupul celuilalt!

Chiar dacă în resortul de lux din Thailanda în care și-au petrecut noaptea au fost instalate camere video, Diana și Aurel nu au mai ținut cont de nimic! Cei doi au dat frâu liber fanteziilor și sentimentelor și s-au bucurat împreună de câteva momente de intimitate destul de...deocheate!

În timp ce stăteau în pat, Diana s-a băgat ușor sub pătură și a început să-și mângâie iubitul și să-l atingă în zone...interzise!

„Clar vreau să dorm, ți-am spus și uite cum faci tu!Termină, uite camera de filmat acolo, ne vede lumea la televizor. Dacă tot pui mâna, pune ca lumea” i-a zis Aurel Dianei, atunci când a văzut că pasiunea este una care nu prea mai poate fi stăpânită!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro