Din ”inima” focarului, Cristi Chivu le transmite un mesaj românilor: ”Nimic nu va mai fi la fel cum a fost”

+4 click pentru
galerie

Din ”inima” focarului, Cristi Chivu le transmite un mesaj românilor: ”Nimic nu va mai fi la fel cum a fost” © Instagram

Coronavirus a reușit să sperie pe toată lumea, chiar și pe multe persoane din showbiz, la care oamenii nu s-ar fi așteptat. Este cazul lui Cristi Chivu, care a ales să transmită un mesaj românilor, fix din ”inima” focarului, Lombardia. Dur, dar corect! 

E clar că toată lumea se sperie de noul coronavirus, care s-a răspândit pe întreg globul și a pus stăpânire pe populație. Cel mai afectat rămâne statul italian, considerat fiind o zonă roșie din cauza numărului excesiv de decese și infectări. Trist, dar adevărat, mulți cetățeni români se află în toate regiunile Italiei și aleg să rămână izolați până când această perioadă va trece.

”Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă!”

Este cazul lui Cristi Chivu, care a ales să le transmită un mesaj românilor, din ”inima” focarului, Lombardia. Fostul fotbalist este stabilit în Italia împreună cu familia de o bună perioadă de timp. Cu toate că este o fire puternică, Chivu se teme pentru viața celor dragi, mai ales dacă vorbim despre familia din România. 

Cristi Chivu îi îndeamnă pe români să stea acasă, să nu se mai creadă superiori în fața bolii care este foarte ușor de transmis. De asemenea, este de părere că lumea se va schimba radical după această piedică grea pusă omenirii. 

”Da-l naibii de Campionat European! Suntem cei mai afectați, pentru că zilnic avem 1.500 de infectați cu vreo 200 și ceva de decese zilnice! Asta trebuie să înțeleagă toată lumea. Nu e de glumă. Boala asta e foarte uşor de transmis. Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii”, a declarat fostul fotbalist în cadrul unei emisiuni TV. 

Totodată, Adelina Chivu este la fel de îngrijorată ca soțul ei. Nu îi surâde deloc faptul că românii aleg să se întoarcă acasă și se teme pentru familie, rude, dar și prietenii din România. 

”Sunt preocupată și îngrijorată când am aflat că toți românii din Italia și Spania pleacă în România. Acolo o am și eu pe mama, am rude, am prieteni!”, susține Adelina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro