Doi ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Cum arată acum Anastasia, singurul copil al omului de radio

+3 click pentru
galerie

Doi ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Cum arată acum Anastasia, singurul copil al omului de radio © hepta

Doi ani fără Andrei Gheorghe! Doi ani de durere, suspin și lacrimi. Doi ani în care familia a pierdut-o și pe Petruța Gheorghe, singurul stâlp rămas care mai putea susține copiii. Cum arată astăzi Anastasia, fiica biologică a fostului jurnalist? 

”Adio, națiune!”

În plină epidemie de coronavirus, suntem toți panicați și încercăm să fugim din fața virusului, să ne ascundem în propriile locuințe și uităm de lucrurile cu adevărat importante, uităm de oamenii care au avut ceva de spus în țara noastră, cu toate că nu mai sunt printre noi, uităm să-i prețuim și să le aducem omagii!

2 ani fără Andrei Gheorghe

Este vorba despre, fără doar și poate, cel mai bun jurnalist pe care țara noastră l-a avut, Andrei Gheorghe. Astăzi, 19 martie 2020, se împlinesc doi ani de când marele om de radio a plecat dintre noi și a lăsat în urma lui o durere imensă.

”Când au trecut doi ani?” este probabil întrebarea de pe buzele tuturor. La vârsta de 56 de ani, fostul jurnalist a făcut infarct, în timp ce se afla singur, în propria locuință. Nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat. La un an distanță de la moartea bărbatului iubit, Petruța Gheorghe, ultima femeie cu care fostul om de radio s-a iubit, s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani, după ce a pierdut lupta cu boala.

Andrei și Petruța au lăsat în urmă patru suflete: Max, Maria și Katarina, copiii Petruței din altă căsătorie și Anastasia, fiica biologică a lui Andrei Gheorghe din prima căsnicie. 

Durerea a fost și va rămâne greu de suportat, mai ales că cei mai afectați au fost copiii, care au rămas fără stâlpii de care se țineau. Cât despre ei, Katarina se ocupă în continuare de cariera muzicală, Max își urmează studiile, iar Maria, sora cea mare, are grijă să nu le lipsească nimic fraților. 

În ceea ce o privește pe Anastasia, fiica biologică a lui Andrei Gheorghe, nu putem să vă spunem prea multe. În prezent, tânăra are 27 de ani și nu i-a plăcut niciodată atenția lumii mondene. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro