Doliu în muzica românească. Un artist celebru de la noi a murit în Olanda, imediat după ce s-a întors de la o petrecere

+3 click pentru
galerie

Doliu în muzica românească. Un artist celebru de la noi a murit în Olanda, imediat după ce s-a întors de la o petrecere © Facebook

Este doliu în muzica românească. Un mare artist s-a stins din viață, brusc, chiar după ce s-a întors de la o petrecere.

Strugurel de la Oradea, pentru că despre acesta este vorba, a murit duminică dimineață, după ce a susținut un spectacol. Strugurel de la Oradea, pe numele său Stelian Burcă, se afla în Olanda, acolo unde le-a cântat românilor de peste hotare. După ce s-a întors în camera de hotel, artistul, în vârstă de 65 de ani, s-a așezat pe pat și i-a spus nepotului său că vrea să meargă la baie. Nu a apucat să facă un pas, pentru că Strugurel de la Oradea a căzut secerat în pat.

Sorin Stan, nepotul artistului de muzică de petrecere, s-a speriat teribil și a chemat ajutoare. Din păcate medicii nu au mai putut să-l salveze pentru că Strugurel de la Oradea a făcut infract.

"Era de câteva zile în Olanda. Tocmai se întorsese de la o petrecere la care a cântat. S-a aşezat pe marginea patului, a spus că merge până la baie, dar a căzut înapoi în pat. A făcut infarct", a spus Sorin Stan, potrivit Bihoreanul.

Vestea că Strugurel de la Oradea nu mai este i-a șocat pe toți cei dragi, mai ales că nimeni nu știa că acesta ar avea probleme de sănătate. Ba chiar săptămâna trecută își făcuse un control, iar totul era în regulă. 

Strugurel de la Oradea, care era văduv de 10 ani, era iubit de toți cei care îl cunoșteau, pentru că acesta era un om bun, vesel și plin de viață. În plus, oamenii se băteau pe el pentru a-l avea la petreceri, acolo unde Strugurel de la Oradea făcea un spectacol de zile mari. Acum, din păcate, oamenii îl vor conduce pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al lui Strugurel de la Oradea va fi adus în țară zilele următoare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro