Dorian Popa a mers la casa lui Gheorghe Dincă! Gestul şocant făcut de artist. "Arată mult mai terifiant în realitate" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa a mers la casa lui Gheorghe Dincă! Gestul şocant făcut de artist. "Arată mult mai terifiant în realitate" / VIDEO © captură video

Cazul Caracal a stârnit revoltă în rândul tuturor românilor. Mulţi dintre oamenii care au ajuns în Caracal au trecut şi prin faţa casei groazei doar pentru a vedea cu ochii lor locul în care au fost duse cele două fete. Printre aceştia se numără şi Dorian Popa! Artistul a făcut un gest sfâşietor pentru sufletele Luizei şi Alexandrei.

În timp ce toată ţara aşteaptă un o concluzie concretă în cazul dispariţiei Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, la casa groazei din Caracal oamenii care cred în ipoteza conform căreia fetele ar fi fost ucise aprind o lumânare şi se roagă. Dorian Popa a avut drum în Caracal şi, profund afectat de cele întâmplate, a dorit să ajungă şi în acel loc terifiant.

Artistul a făcut o cruce şi le-a transmis urmăritorilor săi că a dorit şi să se asigure de faptul că zona este delimitată cu bandă. Într-adevăr, Dorian Popa a precizat că totul este făcut ca la carte din acest punct de vedere. De asemenea, artistul a spus în vlog că locuinţa lui Gheorghe Dincă arată mult mai terifiant în realitate.

"Johnule, noi nu căutăm senzaţionalul, nu căutăm de fapt şi de drept absolut nimic, doar am vrut să vin aici să simt energia, să văd şi eu unde a putut trăi acest monstru, Johnule. În aceeaşi ordine de idei vă spun sincer că îmi doream să văd dacă există bandă care delimitează zona, dacă totul e făcut aşa cum trebuie şi într-adevăr este făcut totul aşa cum trebuie. Senzaţional! Arată mult mai terifiant în realitate decât ce am văzut la televizor, Johnule.

Am făcut o cruce şi eu şi nu ştiu, se spun atât de multe încât nu ştiu ce să cred. Nu ştim nici unii dintre noi ce să credem, însă sperăm ca sufleţele fetelor să fie totuşi aici pe Pământ în continuare. O să mă uit şi eu puţin aşa pentru a înţelege ce am văzut la televizor. Nu este nicio glumă, nu este niciun subiect de făcut vizualizări, pur şi simplu eu un daily vlog şi eu filmez zilnic ceea ce fac. Şi mi-am promis că atunci când voi veni prima oară în Caracal voi veni şi aici", a specificat Dorian Popa.

Dorian Popa are speranţa că fetele sunt în continuare în viaţă. Pentru a nu lăsa loc răutăcioşilor, artistul a menţionat că nu s-a bazat pe subiect pentru a face vizualizări pe Youtube, ci doar a împărtăşit cu admiratorii săi din experienţa acelei zile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro