Dorian Popa, implicat într-un accident de mașină! O clipă de neatenție l-a costat scump pe artist: ”Nu știu ce au văzut ochii mei”

Dorian Popa, implicat într-un accident de mașină! O clipă de neatenție l-a costat scump pe artist: ”Nu știu ce au văzut ochii mei” © captură instagram

Ghinioanele se țin lanț de Dorian Popa! După ce i-a fost furat portofelul și a ajuns pe mâinile medicilor, astăzi, artistul a fost implicat într-un accident rutier! O clipă de neatenție l-a costat scump pe domnul Hâtz! 

Doriane, Doriane, atragi numai.. ghinioane? La nici o săptămână după ce i-a fost furat portofelul cu tot cu acte și a ajuns și pe mâinile medicilor, astăzi, Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier.

Artistul nu a fost atent când a schimbat banda, iar inevitabilul s-a întâmplat. Însă, nu a fost un simplu accident, căci o clipă de neatenție l-a costat scump pe domnul Hâtz, care și-a distrus oglinda.

Așa cum face de fiecare dată, Dorian le-a povestit fanilor de pe Instagram situația cu care s-a confruntat, în timp ce-și filma autoturismul. Imediat după accident, artistul a mers direct la service, pentru a rezolva daunele produse. 

“Hâtz, Johnele,hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, le-a dezvăluit artistul celor de pe Instagram.

I-a fost găsit portofelul pe câmp 

În urmă cu câteva zile, Dorian Popa le-a transmis fanilor pe contul său de Instagram că i-a fost furat portofelul. Din fericire, artistul nu a rămas prea multă vreme fără acte, deoarece acestea au fost găsite, însă, nu oriunde, ci pe un.. câmp.

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului. Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere! Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste”, a transmis Dorian Popa pe InstaStory.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro