Dorian Popa a făcut fericit anunțul pe care toți fanii îl așteptau: „Acum ești fericit?”

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa a făcut fericit anunțul pe care toți fanii îl așteptau: „Acum ești fericit?” © Instagram

Dorian Popa a stat un pic „pe tușă”, căci artistul nu s-a putut bucura o bună perioadă de timp de bolidul lui de lux, care a necesitat niște reparații și modificări. Acum, lucrurile stau altfel, căci Dorian Popa le-a dat marea veste, fanilor săi!

După mai multe săptămâni în care nu s-a putut bucura de bolidul lui de lux, acum, Dorian Popa este din nou pe val, căci mașina este gata să fie folosită! După ce a trecut printr-o serie de reparații și câteva modificări, mașina lui Dorian Popa este din nou vedetă pe Instagram-ul artistului!

Cu zâmbetul pe buze și cu numărul de înmatriculare în mână, fotografiat în fața bolidului de lux, Dorian Popa nu-și mai încape în piele de bucurie de când a rezolvat tot ce era de rezolvat cu mașina lui și le-a spus fanilor imediat că gata, problemele au luat sfârșit. „Înapoi în afaceri” a scris Dorian Popa, la fotografia cu mașina lui. Așa cum era de așteptat, fani s-au bucurat pentru el și i-au transmis cele mai bune gânduri. 

„Acum ești fericit? / Bravo, Johnule, acum să ai multă grijă” i-au scris internauții lui Dorian Popa, pe contul lui de Instagram. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro