Dorian Popa nu poate deveni tată. Artistul nu s-a ascuns şi a vorbit despre problema pe care o are

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa nu poate deveni tată. Artistul nu s-a ascuns şi a vorbit despre problema pe care o are © Instagram

Dorian Popa nu poate să devină tată. Artistul nu s-a sfiit să vorbească despre acest subiect, alegând să le spună fanilor care este motivul pentru care trebuie să amâne această dorinţă.

Dorian Popa este un bărbat fericit, pentru că are alături o femeie care îl iubeşte şi îl sprijină. Dorian Popa se iubeşte de mulţi ani cu Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, iar totul merge cum nu se poate mai bine între ei. Ba chiar în curând urmează să se mute la casa lor, iar totul merge cum nu se poate mai bine. Dar copilul? Când vine copilul? Aceasta este curiozitatea cea mare a fanilor.

Ei bine, Dorian Popa, deschis ca de fiecare dată, nu s-a sfiit să vorbească despre acest lucru. El spune că momentan nu poate să facă copii pentru că ia suplimente nutritive care îl determină să nu fie apt din acest punct de vedere. Dar, chiar şi aşa, atunci când va fi să se întâmple, Dorian Popa îl aşteaptă cu mare bucurie pe bebeluş în viaţa lui.

Totodată, chiar dacă dorinţa de a deveni tată este una imensă, Dorian Popa recunoaşte că are şi teamă. Nu de cheltuieli sau grija creşterii copilului îi este frică artistului, ci singura lui grijă este aceea ca micuţul să se nască sănătos.

"Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior", a declarat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, Dorian Popa vrea să-i ofere copilului său tot ceea ce el nu a primit din partea părintelui său, artistul neavând o relaţie foarte bună cu tatăl lui.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro