Dramele prin care a trecut Maria Cârneci. Cântăreața și-a pierdut mai mulți membri din familie, în doar un an

+3 click pentru
galerie

Dramele prin care a trecut Maria Cârneci. Cântăreața și-a pierdut mai mulți membri din familie, în doar un an © arhiva

Cântăreața Maria Cârneci trece prin momente grele de suportat. Soțul ei, cel care i-a fost alături o viață, s-a stins fulgerător. Vedeta îi are alături pe fiul ei, nora, dar și nepoțelele, dar pe ceilalați oameni dragi din viața sa i-a pierdut rapid, în doar un an. 

Maria Cârneci trece prin clipe greu de imaginat. Soțul ei s-a stins din viață, ieri, în urma unei boli grave de care suferea. Durerea este și mai mare, deoarece în aceste momente, cântăreața are aproape doar câteva rude, pe restul le-a pierdut în doar un an, iar perioada aceea a fost una peste care a cântăreața a trecut cu dificultate. 

Artista de muzică populară și-a pierdut cei doi părinți, cei doi socrii, dar și doi frați în doar un an de zile. A fost cel mai greu an pentru artistă, însă după cum a anunțat vedeta într-un interviu în urmă cu ceva timp, Dumnezeu i-a făcut bucurii dându-i nepoții sau cariera profesională de succes. Totuși, nimic nu i-a putut înlocui persoanele dragi, iar peste acest lucru nu a putut trece niciodată. 

Acum, din nou vedeta are parte de momente grele, dat fiind faptul că bărbatul lângă care a fost 36 de ani s-a stins din viață. Cei doi au avut o poveste frumoasă de dragoste, dar pe care a ținut-o mereu departe de lumina reflectoarelor. 

Trupul neînsuflețit al lui Remus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, va fi depus astăzi la capela cimitirului din Pipera. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro