Când va fi înmormântat Ducu Darie

Când va fi înmormântat Ducu Darie © Facebook

Vestea că Alexandru Darie a murit i-a întristat pe toţi cei care l-au cunoscut. Fiul lui Iurie Darie a fost unul dintre cei mai mari regizori români, iar actorii care i-au fost colegi au primit cu mare tristeţe vestea.

Când va fi înmormântat Ducu Darie

Fiul lui Iurie Darie, care a murit la vârsta de 60 de ani, va condus pe ultimul drum duminică, urmând să fie înmormântat alături de părinţii lui, Iurie Darie şi Consuela Roşu. Potrivit Teatrului Buleandra, vineri seara, la ora 20.00, trupul său neînsufleţit va fi depus la Sala Liviu Ciulei, de la Teatrul Bulandra, unde va sta până duminică, la ora 12.00, când urmează să aibă loc slujba de înrmormântare. De asemenea, în aceste zile, mai multe slujbe se vor ţine la priveghi, iar toţi cei care l-au iubit pot să vină şi să-şi ia adio.

Anca Pandrea nu va merge la înmormântare

Anca Pandrea a declarat că nu va merge la înmormântarea lui Alexandru Darie. Nici la spital nu a fost să îl viziteze, în perioada în care regizorul se lupta pentru viața lui. Artista a explicat că, după moartea lui Iurie Darie, nu a mai putut merge la nicio înmormântare. Actrița a explicat că, totuși, s-a înțeles foarte bine cu cel pe care îl alinta Ducu și că i-a aprins o lumânare în momentul în care a aflat vestea. Fix această veste cruntă a fost dată de familia regizorului, care a sunat-o pentru a o anunța de tragedie.

Ducu Darie a fost certat 20 de ani cu tatăl său, Iurie Darie

Deşi Alexandru Darie şi-a petrecut mare parte a copilăriei la teatru, alături de tatăl său relaţia dintre ei nu a fost una deloc bună. Din anul 1987, în perioada în care Iurie Darie a cunoscut-o pe Anca Pandrea şi până în 2007, cei doi nici măcar nu şi-au vorbit. Mai mult, au şi fost în instanţă, pentru moştenirea unei case. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro