După aproape două săptămâni de comă, medicii au făcut anunțul! Ce șanse de supraviețuire sunt pentru mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, găsită inconștientă în casă

După aproape două săptămâni de comă, medicii au făcut anunțul! Ce șanse de supraviețuire sunt pentru mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, găsită inconștientă în casă © arhiva

Medicii rămân rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Cântăreața se află în continuare în comă.

După aproape două săptămâni de comă, medicii au făcut anunțul! Ce șanse de supraviețuire sunt pentru mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, găsită inconștientă în casă

Starea de sănătatea a mezzosopranei Maria Macsmin Nicoară rămâne gravă, deoarece în aceste momente se află în continuare în comă, iar medicii nu pot da momentan un răspuns referitor la șansele de supraviețuire. 

Maria Macsim Nicoară se află de aproape două săptămâni în comă, iar momentan nu sunt semne că și-ar reveni, după cum spun medicii. Aceștia rămân în continuare rezervați în ceea ce privește evoluția sa, deoarece în asfel de cazuri nimic nu este sigur. 

Se pare că, potrivit Click. ro într-o săptămână medicii ar putea să-și dea seama mult mai bine ce s-a întâmplat cu artista de a ajuns în această situație și despre cum va putea evolua starea sa de sănătate. Mai mult de atât, potrivit sursei citate, există mici semne de superficializare a comei, însă o evaluare mai precisă va putea fi pusă abia peste câteva zile. 

Cântăreața se află internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce a ajuns acolo în urmă cu aproape două săptămâni după ce soțul se pare că a găsit-o inconștientă în casa în care locuiau. Acesta ar fi dus-o în dormitor, unde a agonizat timp de 8 ore până când soacra a anunțat Serviciul de Urgență 112. 

În continuare familia este cercetară în acest caz pentru a se afla cu exactitate modul în care aceasta a ajuns în situația de față. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro