După ce şi-a anunţat noua relaţie, Brigitte îi cere scuze public lui llie Năstase. "Îmi pare rău că ţi-am distrus imaginea"

+4 click pentru
galerie

Brigitte Năstase i-a cerut iertare lui Ilie Năstase pentru ce s-a întâmplat între ei © Facebook

După ce a anunţat despărţirea finală de Ilie Năstase, Brigitte Năstase uimeşte încă o dată cu gestul său făcut în urmă cu câteva momente. Brigitte Năstase şi-a pus pe gânduri fanii cu cel mai recent mesaj transmis lui Ilie Năstase. Brigitte a ţinut să facă acest lucru public, pentru ca toată lumea să înţeleagă ce se întâmplă între ei.

După ce a anunţat despărţirea oficială de soţul ei, dar şi că are o nouă relaţie, Brigitte a ţinut să-i ceară scuze lui Ilie pe reţelele sociale, acolo unde îi transmite că poate lucrurile s-au terminat în acest fel pentru că ea nu a reuşit să se ridice la nivelul lui. În plus, Brigitte îi mulţumeşte şi pentru tot ce au trăit împreună, numindu-l în final "Rege".

"Dragul meu Ilie, 
Vreau să îmi cer scuze pentru tot scandalul mediatic în care te-am târât în ultimul an. Îmi pare foarte rău că nu am reușit să mă ridic niciodată la așteptările prietenilor tăi și că oricât m-am chinuit în ăștia opt ani să demonstrez că te merit, nu am făcut altceva decât să îți distrug imaginea. În ultimul timp am realizat din ce în ce mai mult că sunt clase sociale în care aparținem sau pur și simplu nu. Tu ești o stea nepieritoare, timpul a făcut să mi dau seamă că nu sunt demnă de a stă lângă ține. Sper din suflet ca Dumnezeu să pună lângă tine o femeie cu adevărat demnă de acest loc. Voi fi mereu mândră că m-ai primit în viața ta.  Să știi că din dreapta ta, viața a părut un adevărat miraj. Tu ești și vei rămâne Regele"
, este mesajul de iertare al lui Brigitte pentru Ilie Năstase.

Brigitte a anunţat în urmă cu câteva zile că are o altă relaţie

"Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit.", a scris Brigitte Năstase pe Instagram, asumându-şi astfel noua relaţie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro