După Daniela Crudu, o altă vedetă celebră a fost bătută de iubit. ''Avea faţa roşie, umflată şi tumefiată''

+3 click pentru
galerie

După Daniela Crudu, o altă vedetă celebră a fost bătută de iubit. ''Avea faţa roşie, umflată şi tumefiată'' © Instagram

După Daniela Crudu, o altă vedetă a fost bătută de iubit. Totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile, atunci când chiar victima a fost cea care a solicitat ajutorul oamenilor legii.

Actriţa Hayden Panettiere, pentru că despre aceasta este vorba, a fost victima violenţei domestice. Hayden Panettiere este nimeni alta decât fosta parteneră a fostului boxer ucrainean Vladimir Klitschko, alături de care are şi o fetiţă. Aceasta a fost bătută fără milă chiar de către partenerul ei.

Aceasta are o relaţie de aproximativ un an cu Brian Hickerson, însă lucrurile nu sunt deloc roz între ei. Vineri noapte, actriţa în vârstă de 30 de ani a alertat Poliţia după ce a fost bătută de iubit. Tânăra a fost lovită cu pumnul în faţă. Până ca oamenii legii să ajungă la domiciliul său, Hayden Panettiere a reuşit să-l dea afară din casă pe iubitul bătăuş, care, de altfel, era în stare de ebrietate. ''Avea faţa roşie, umflată şi tumefiată'', au spus martorii despre actriţa bătută, potrivit pagesix.com.

Acesta a fost reţinut de poliţişti şi a ajuns în spatele gratiilor, acolo unde a mai fost şi în urmă cu aproape un an, după un alt episod de violenţă domestică. Atunci, însă, Hayden Panettiere a decis să-l ierte şi chiar să mai dea o şansă relaţiei.

Actriţa Hayden Panettiere, caz similar cu cel al Danielei Crudu

Hayden Panettiere a fost bătută la o săptămână după ce şi vedeta autohtonă, Daniela Crudu, a trecut prin aceeaşi situaţie. Cruduţa a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat şi a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri. Acum se reface uşor-uşor şi chiar se simte bine, aşa cum a spus în exclusivitate pentru Spynews.

''Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro