După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu duce lipsă de pretendenți. Cum a fost surprinsă cântăreața

+3 click pentru
galerie

După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu duce lipsă de pretendenți. Cum a fost surprinsă cântăreața © arhiva

Carmen de la Sălciua a confirmat despărțirea de Culiță Sterp însă nu duce lipsă de pretendenți. Cântăreața și-a surprins fanii cu ultima postare publicată pe contul său de socializare, și se pare că fostul ei iubit este deja dat uitării. 

Carmen de la Sălciua nu a vrut să mai primească întrebări legate despre relația sa cu artistul Culiță Sterp, iar în urmă cu doar câteva zile a spus verde-n față care este, de fapt, adevărul dintre ea și cântăreț. 

Vedeta a mărturisit într-un InstaStory că ea și Culiță Sterp nu mai sunt împreună și se pare că acest lucru este definitiv, din ce a afirmat cântăreața. Se pare că motivul este reprezentat de nepotrivirea de caracter dintre cei doi. 

După ce și-au încheiat relația, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp își văd fiecare de viețile sale, însă se pare că artista are parte de momente, cel puțin romantice. Aceasta a publicat în urmă cu puțin timp pe contul său de Instagram un filmuleț în care vrea să spună multe. 

Aceasta se află la volanul mașinii sale, un bolid de lux roz cu care atrage toată atenția, însă nu e singură. Tânăra este însoțită de un buchet mare de trandafiri. Nu știm încă cine a fost persoana care i-a făcut marea surpriză, însă ne gândim deja că artista are mult pretendeți ce ar vrea să-i fie alături sau poate chiar noul iubit. Așteptam că vedeta să ne dea mai multe informații în acest sens.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro