E oficial! Cătălina Ponor se iubește cu actorul Bogdan Jianu. Acum se explică de ce gimnasta şi-a scos tatuajul pentru fostul iubit

+3 click pentru
galerie

E oficial! Cătălina Ponor se iubește cu actorul Bogdan Jianu. Acum se explică de ce gimnasta şi-a scos tatuajul pentru fostul iubit © Instagram

Cătălina Ponor este una dintre cele mai cunoscute gimnaste de la noi din ţară. Cu toate că nu mai profesează, bruneta nu lipseşte din atenţia presei, care a aflat o veste bombă despre viaţa sentimentală. Vedeta se iubeşte cu actorul Bogdan Jianu! 

Şi cum ne aflăm în luna iubirii, iată că un nou cuplu s-a format în showbiz-ul românesc! Da, exact cum citiţi! Potrivit click.ro, fosta gimnastă Cătălina Ponor se iubeşte cu actorul de filme istorice, Bogdan Jianu. Au fost prieteni buni dintotdeauna, de mai bine de 14 ani, însă de doi ani, amiciţia s-a transformat într-o iubire neaşteptată.

Se cunosc din anul 2005, din perioada în care Cătălina se pregătea să obţină medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, din Ungaria. Frumoasa prietenie care i-a legat a ajuns în ultimii doi ani una dintre cele mai surprinzătoare iubiri din lumea mondenă.

Potrivit unei persoane apropiate celor doi, Cătălina şi iubitul au multe în comun, pe lângă sport, şi pasiunea pentru teatru, animale şi artă.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, susţine sursa pentru click.ro. 

Cu toate că a încercat să fie subtilă în ceea ce priveşte idila cu actorul, fosta gimnastă s-a dat de gol fără să vrea, în momentul în care a postat de ziua lui o fotografie cu cei doi, dedicându-i un mesaj de-a dreptul emoţionant. 

”Aproape 14 ani în care am învăţat multe, ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat şi chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost şi pentru asta îţi mulţumesc! La mulţi ani, Bog, să îţi dea Dumnezeu tot ceea ce îţi doreşti şi încă pe atât, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris Cătălina Ponor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro