Ea este cea mai sexy fiică de primar. Ramona Nicolaş trăieşte într-un apartament de lux, primit cadou de la părinţi

Ea este cea mai sexy fiică de primar. Ramona Nicolaş trăieşte într-un apartament de lux, primit cadou de la părinţi © Captură

Face senzaţie cu pozele ei extrem de sexy! Unde mai pui că e şi plină de bani. Ramona Nicolaş este fiică de primar şi influencer şi trăieşte într-o casă total... atipică. O locuinţă plină de obiecte scumpe, aduse tocmai de la Londra, acolo unde călătoreşte des, dar şi de manechine împopoţonate cu accesorii de calitate.

Ramona Nicolaş este o tânără frumoasă, descurcăreaţă, sexy, care face ravagii pe internet cu pozele ei demenţiale. Şi cum viaţa a fost darnică cu ea, Ramona şi-a prezentat la "Acces Direct" apartamentul său de lux, din buricul Capitalei, locuinţă pe care a primit-o în dar de la părinţii ei. O casă modernă, înţesată cu manechine, haine de firmă şi o colecţie impresionantă de ochelari de soare.

Ramona Nicolaş este o tânără care iubeşte să fie la modă, să fie admirată şi să iasă în evidenţă. Spune că investeşte destui bani în genţi şi încălţăminte, însă nu se uită la bani atunci când vrea să-i facă pe plac inimii.

"Aici este camera în care mă pregătesc ca să ies undeva. Un fel de dressing, dar mai actualizat, l-am facut dressing sufragerie. Aici am hainele mai colorate. Dacă mă întrebi care e piesa mea preferată, atunci ar fi asta, am luat-o din Londra, nu se găseşte la noi. A fost în jur de 300 de lei. Cel mai mult investesc în genţi şi în încăltăminte", a spus Ramona Nicolaş la ''Acces Direct''.

Ramona Nicolaş, prinsă drogată la volan

Numele Ramonei Nicolaş a fost implicat şi într-un incident care nu-i face deloc cinste, la finalul anului 2018. Ramona Nicolaş a fost oprită de oamenii legii în timp ce conducea cu viteză mare pe Splaiul Unirii din Capitală. Tânăra a fost testată, iar rezultatele au arătat că aceasta consumase două substanţe. După ce ştirea a ajuns la urechile tatălui său, primar în Odobeşti, Vrancea, acesta i-a luat apărarea fetei sale, spunând că aceasta se afla în maşină, dar nu ea era cea care a condus. Oamenii legii îl contrazic, însă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro