Eduard și Lavinia, foști concurenți la MPFM, decizie radicală înainte de sărbători: "Nu vreau să supăr pe nimeni"

+3 click pentru
galerie

Eduard și Lavinia, foști concurenți la MPFM © Facebook

Eduard și Lavinia, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", au luat o decizie radicală cu pribvire la mesajele pe care le primesc pe rețelele de socializare.

Cum foarte mulți oameni trimit astfel de texte înainte de sărbători, Eduard și Lavinia vor să se ferească, știind că din cauza unor astfel de mesaje pot primi viruși pe dispozitivele lor. Din acest motiv, Eduard și Lavinia, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", își roagă prietenii să nu le mai trimită mesaje. 

"Bună, prieteni! Nu vreau să supăr pe nimeni, vă mulțumesc pentru intențiile bune, mai ales că suntem în prag de sărbători, dar vă rog să nu îmi mai trimiteți prin mesenger texte, inimi, bulgări de zăpadă, floriîinfloritoare sau coronițe cu sclipici și să-mi spuneți că dacă va consider prietenii mei, trebuie să retrimit acel mesaj la "n" persoane. Aceste lucruri nu aduc "noroc sau nenorocire" dar pot să aducă viruși ce pot distruge software-ul dispozitivului vostru și al altora sau pot clona datele", este mesajul publicat de Eduard și Lavinia. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest