Elena Cârstea, apel disperat din America! Ce se întâmplă cu fiicele artistei în plină pandemie: “Sunt în prima linie”

Elena Cârstea, apel disperat din America! Ce se întâmplă cu fiicele artistei în plină pandemie: “Sunt în prima linie” © Instagram

Momente dificile pentru Elena Cârstea, în plină pandemie de coronavirus. Ce se întâmplă cu fiicele artistei? 

Cu toate că a plecat de o bună perioadă de timp din România, Elena Cârstea rămâne una dintre vocile consacrate ale țării noastre. A luat decizia de a se muta în America în anul 2006, împreună cu fiicele sale, care s-au dezvoltat din punct de vedere profesional. Acum, când întreaga omenire este cuprinsă de pandemia de coronavirus, artista trece prin momente cumplite. 

”Amândouă copilele mele sunt în prima linie”

Cele două fiice, Sanda, în vârstă de 23 de ani și Adriana, în vârstă de 19 ani se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus, ca voluntari. Artista se teme că fetele ei ar putea fi infectate cu COVID-19 și trage un semnal de alarmă printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. 

”Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca.”, a scris vedeta.

De asemenea, Elena Cârstea se gândește și la poporul român, pe care îl îndeamnă să respecte regulile impuse de către autorități și mai ales, să aibă grijă de igienă, să se spele cât mai des pe mâini și să se protejeze de fiecare dată.

”Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, a scris Elena Cârstea.

Cel mai greu moment din viața artistei

Destinul nu a fost mereu de partea vedetei, care s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Cântăreața a fost diagnosticată cu anevrism cerebral, însă nu s-a dat bătută nicio clipă. A luptat cu boala până în pânzele albe și a reușit să o învingă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro