Florin Salam și Adrian Minune, „chemați la luptă” cu coronavirusul! Cine face un apel disperat către cei doi maneliști

Florin Salam și Adrian Minune, „chemați la luptă” cu coronavirusul! Cine face un apel disperat către cei doi maneliști © Arhivă

În plină pandemie de COVID-19, cel mai important este ca oamenii să înțeleagă și să respecte regulile impuse tocmai pentru limitarea răspândirii virusului. În acest context, o scriitoare de la noi a lansat un apel, culmea, către Florin Salam și Adrian Minune, pe care îi cheamă să se implice și să le comunice fanilor lor să trateze toată situația cu multă seriozitate.

Ana Barton, scriitoare, nu mai știe ce să facă pentru a-i convinge pe români să #SteaAcasă. În această idee, Ana Barton a făcut un apel, pe rețelele de socializare, în care îi îndeamnă pe cei doi celebri maneliști să transmită mai departe sfaturile autorităților - fie ele și sub formă... muzicală!

Mesajul postat de Ana Barton

Pe Facebook, Ana Barton face un apel către maneliști, cu precădere „regii” Florin Salam și Adrian Minune. Fiind foarte apreciați de un număr mare de oameni din țara noastră, scriitoarea consideră că ar face mult bine dacă ar transmite mai departe mesajele autorităților.

„Dacă e cineva dintre voi care poate să vorbească acum cu domnul Florin Salam, cu domnul Adrian Minune și ceilalți cântăreți de manele pe care îi apreciază foarte mulți oameni din țara noastră, îl rog să o facă. Să-i roage pe acești cântăreți să dea mesaje către publicul lor, care este unul foarte, foarte numeros, iar mesajele de la acești cântăreți ar însemna ceva pentru acest public pentru care bula noastră nu există”, a scris Ana Barton.

Ana Barrton a debutat în lumea literaturii cu „Prospect de femeie”, în anul 2014. Printre celelalte creații ale acestia se numără și operele „Nemuritorii de rând”, „Mamifer” și „Pervazul lui Dumnezeu”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro