Bucurie mare pentru Ana şi Elena Gheorghe. Ce se întâmplă astăzi în familia lor

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Ana şi Elena Gheorghe. Ce se întâmplă astăzi în familia lor © Instagram

Zi mare în familia Elenei Gheorghe. Artista este în culmea fericirii, pentru că astăzi are loc unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa şi a familiei sale.

Astfel, astăzi, părinţii Elenei Gheorghe împlinesc 35 de ani de la căsătorie. Cei doi sunt împreună de o viaţă de om şi au reuşit să clădească împreună tot ce au. Mărioara Gheorghe şi Gheorghe Gheorghe s-au întâlnit de tineri, s-au plăcut şi s-au îndrăgostit. Cei doi s-au căsătorit, iar de atunci au trecut exact 35 de ani. O viaţă de om cu de toate. Cu bucurii şi cu necazuri, pentru că aşa este în viaţă, însă cei doi au reuşit să treacă peste orice. Mărioara şi Gheorghe Gheorghe au trei copii, pe Elena Gheorghe, pe Ana Pîrvulescu şi pe Costin Gheorghe, iar acum sunt fericiţii bunici a cinci nepoţei.

Cea care a dat vestea frumoasă a aniversării este chiar mama Elenei şi a Anei. Mărioara Gheorghe, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară de la noi, a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

"35 de ani de căsătorie! La mulţi ani, soţul meu drag!", a  scris Mărioara Gheorghe pe Instagram.

La puţin timp după ce mama Elenei Gheorghe a postat mesajul pe Instagram, fanii au transmis tot felul de mesaje care mai de care mai frumoase pentru cei doi.

"La multi ani sănătoși😍, La mulți ani fericiți și împliniți și de aici înainte !😘💖, La mulți ani frumoși și sănătoși să aveți parte😘😘🤗🤗, La mulți ani sănătoși și binecuvântați împreună! Doamne ajută!!! 💐😘🙏🤗, Pe Aripile Vântului să mergeţi amândoi, stimaţi domni, să fiţi fericiti ca în prima zi, multe bucurii şi tot ce e frumos să aveţi, să fiţi binecuvintaţi. La mulţi ani şi multe succese în tot ce faceţi. Mă înclin şi vă respect 💫💫😇🙏😇🙏❤️❤️🍷🍷🌹🌹🌹", au transmis fanii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro