Elena Ionescu, viaţa de după divorţ! “Nu pot decât să mă bucur că s-a întâmplat asta“

+3 click pentru
galerie

Elena Ionescu, viaţa de după divorţ! “Nu pot decât să mă bucur că s-a întâmplat asta“ © Instagram

Majoritatea persoanelor care trec prin divorţ suferă destul de mult, însă nu putem spune acelaşi lucru şi despre Elena Ionescu, care radiază mai mult ca niciodată!

Elena Ionescu este una dintre cele mai bune voci din România, dar şi o mămică singură. La sfârşitul anului 2019, artista anunţa separarea de soţ, printr-un divorţ la care nimeni nu se aştepta. Cu toate acestea, vedeta îmbină perfect viaţa profesională cu cea personală, fiind în prezent în cea mai bună perioadă. Potrivit ciao.ro, Elena a vorbit despre cum e să fii mămică singură, dar şi despre legătura pe care o are cu fostul soţ.

Elena a explicat care a fost adevăratul motiv care a constituit divorţul dintre cei doi, considerând că vina ar trebui împărţită la doi. “Motivul este că unii oameni atunci când dau de greu sau trebuie să devină mai responsabili  în viață, pot face asta sau nu și uneori probabil că se caută calea cea mai ușoară.  Din punctul meu  de  vedere cred că amândoi poate am greșit însă dacă exista probabil comunicare și o dorință reciprocă în a continuă acest drum în viață, de a fi o familie, cred că se puteau face lucruri la momentul respectiv, însă totodată cred că și asta a fost o variantă mult mai eficientă pentru el,  de a se debarasa în loc să lupte probabil.”, susţine artista pentru sursa citată.

Bruneta a exclus orice împăcare cu tatăl copilului, fiind de părere că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui. Fiind de-o vârstă fragedă, cel mic nu a realizat separarea dintre părinţi. “Nu! Dacă s-ar mai fi putut face ceva, la un moment anume, când am dat divorțul și practic erau cele 30 de zile în care se puteau regla niște lucruri, probabil că inițiativa lui de a rămâne unde era a fost una bună, atât pentru el cât și pentru mine și  categoric nu aș mai face treaba asta. Însă dacă cel mic probabil dacă era mai mare sau ar fi conștientizat…Pentru că pot să spun că există un singur avantaj în acest moment. Cel mic nu a conștientizat separarea noastră.”, a continuat ea.

Există viaţă după divorţ

Cu toate că fostul soţ s-a întors la fosta iubită, nici Elena nu are de gând să se lase mai prejos. Cântăreaţa se simte pregătită să-şi întemeieze o nouă familie, atunci când va veni momentul potrivit. “Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață,  întotdeauna  mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi  s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit.

Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!”, a declarat Elena Ionescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro