Emoţii mari pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă cu aceasta, în Costa Rica

+3 click pentru
galerie

Emoţii mari pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă cu aceasta, în Costa Rica © Foto: Facebook

Emoţii mari pentru Elena Udrea. Fostul ministru urmează să afle astăzi dacă va fi sau nu audiată. Curtea de Apel Bucureşti va decide joi dacă Elena Udrea va fi audiată în dosarul privind finanţarea campaniei prezidenţiale din 2009 a fostului preşedinte, Traian Băsescu.

Elena Udrea stă cu sufletul la gură şi vrea să afle din moment în moment ce se va întâmpla cu situaţia ei legală. În cazul în care Curtea de Apel va decide ca fostul ministru să fie audită, aceasta va da declaraţii la Comisia de Imigrări din Costa Rica, potrivit Antena 3.

În tot acest timp, Elena Udrea îşi dedică toată atenţia fiicei sale, Eva, pe care o iubeşte nespus, dar şi iubitului ei, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea, despre botezul fiicei sale

"Am tot sperat că o să fac botezul acasă, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie să luăm o decizie, pentru că crește copilul, o să îi fie greu nașei să îl ridice. Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom boteza într-una catolică, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cât mai curând posibil", a spus Elena Udrea la o emisiune tv.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest