Elena Udrea, primele declaraţii despre botezul fiicei sale. S-a aflat cine vor naşii Evei Maria

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea, primele declaraţii despre botezul fiicei sale. S-a aflat cine vor naşii Evei Maria © Facebook

Elena Udrea îşi vede astăzi visul cu ochii. După o perioadă grea, în care stat departe de ţară, în urma problemelor cu legea, fostul ministru al Turismului se poate gândi, în sfârşit, doar la familie, asta pentru că astăzi îşi va boteza fiica.

Elena Udrea a aşteptat cu sufletul la gură ca această zi să vină cât mai repede, mai ales că are o semnficaţie aparte. Muţi s-au întrebat care este motivul pentru care Elena Udrea vrea să-şi creştineze copilul vinerea. Ei bine, pentru că astăzi micuţa împlineşte un an.

Elena Udrea a oferit la Antena 3 primele declaraţii înainte de creştinarea fiicei sale. Elena Udrea a precizat că dincolo de pregătirile evenimentului, ea a pus cel mai mult accentul pe partea spirituală, ştiind cât de important este botezul pentru fetiţa sa, Eva Maria.

Cine sunt naşii fetiţei Elenei Udrea

Toată lumea s-a întrebat cine vor fi naşii micuţei. La puţin timp ce Elena Udrea a ajuns în ţară, Adrian Alexandrov a fost întrebat despre acest detaliu, însă el a precizat că încă nu se gândise. Ba chiar la un moment dat se specula că cel care ar urma să o boteze pe fetiţa Elenei Udrea ar fi Traian Băsescu. Ei bine, astăzi s-a aflat, în sfârşit, că părinţii spirituali ai fetiţei sunt nişte prieteni vechi de familie.

„M-am pregătit mai mult spiritual. Am stat ieri toată ziua cu ea. Am filmat-o. Am vrut să am amintiri cu fetița înainte să împlinească un an. Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu. Încerc să-mi aduc aminte ce făceam anul trecut pe vremea asta. Ea s-a născut la ora 2, ora României, şi vreau să fim împreună la acea oră. Sunt categoric fericită. Zice mama de câteva luni, merge de două luni. Naşii sunt prieteni vechi, nu sunt persoane cunoscute”, a declarat Elena Udrea.

Astăzi este ziua mult aşteptată pentru Elena Udrea şi Adrian Alexandrov. Cei doi îşi vor creştina fetiţa, pe micuţa Eva Maria. La ora 15:00, la Mănăstirea Caşin, Eva Maria va fi creştinată, iar mai apoi, la un restaurant de lux fericiţii părinţi vor petrece alături de naşii micuţei şi de invitaţi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro