Emoții mari pentru părinții lui Răzvan Ciobanu, în această seară. Ce se întâmplă la mai bine de 6 luni de la moartea creatorului de modă

+3 click pentru
galerie

Emoții mari pentru părinții lui Răzvan Ciobanu, în această seară. Ce se întâmplă la mai bine de 6 luni de la moartea creatorului de modă © antena stars

Familia și prietenii lui Răzvan Ciobanu trec în seară aceasta prin emoții mari. În ziua în care celebrul creator de modă ar fi trebui să-și sărbătorească ziua de nume, apropiații au creat un eveniment special pentru el la mai bine de 6 luni de la trecerea bruscă în neființă. 

Seara această a fost plină de emoție pentru părinții și apropiați cunoscutului creator de modă, Răzvan Ciobanu. Cunoscutul designer se gândea de mult timp să organizeze un eveniment la care să-și prezinte creațiile, însă din păcate dorința lui nu s-a mai putut concretiza. Răzvan Ciobanu a murit în aprilie, într-un accident de mașină. Acum, la mai bine de 6 luni de trecerea bruscă a acestuia în neființă, colegii de breaslă au organizat evenimentul mult visat de creatorul de modă, iar acolo au fost prezenți și părinții acestuia. „Este în primul rand dedicat părinților lui si apoi lui ca spirit pentru că părinții să vadă ca acest fiu ai lor atât de talentat nu este uitat și, mai ales de prietenii lui este apreciat și onorat în continuare. O să vin de fiecare dată când o să fiu invitată la astfel de evenimente in cinstea, onorarea și memoria lui”, a spus Rita Mureșan, prietenă de o viață cu Răzvan Ciobanu.

În imaginile prezentate în exclusivitea la Răi da Buni se poate observa și mama creatorului de modă. Răpusă de durere și de lipsa fiului, femeie filmează evenimentul pe care fiul său ar fi trebuit să-l prezinte. 

Mai mulți colegi de breaslă au venit la evenimentul în memoria designerului, iar după Rita Mureșan a mai urmat și Romanița Iovan și Alin Gălătescu, dar și mulți alții 

„El își dorea să fie cu noi. Să nu uităm că sufletul lui este aici alături de noi”, a spus Romanița Iovan în direct la Antena Stars. 

Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de 29 aprilie, la întrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari. Designerul se întorcea de la un festival de pe litoral şi nu purta centura de siguranţă. Maşina lui s-ar fi rostogolit de mai multe ori şi s-a izbit puternic de un copac. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro