Epidemia de coronavirus le-a stricat planurile Adelei Popescu și ale lui Radu Vâlcan. Ce ar fi vrut să facă

+3 click pentru
galerie

Epidemia de coronavirus le-a stricat planurile Adelei Popescu și ale lui Radu Vâlcan. Ce ar fi vrut să facă © arhiva

Pentru că Radu Vâlcan îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, el şi Adela Popescu au hotărât să petreacă această zi într-o altă țară, Roma, însă planurile le-au fost date peste cap, în urma epidemiei cu coronavirus. 

Epidemia de coronavirus a îngrozit o întreagă populație, iar mai multe orașe, cât și deplasarile sunt interzis pentru a se preveni răspândirea acesteia. Adela Popescu și Radu Vâlcan ar fi vrut să sărbătorească ziua de naștere a actorului în cadru intim, la Roma, însă nu li s-a mai permis pentru că le este interzis zborul. 

Așadar, dacă planurile le-au fost date peste cap, cei doi au decis să rămână în țară și să petreacă în doi, acasă. Copiii lor cel mai degrabă au fost duși la bunici, iar ei petrec singuri, în cadru romantic departe de locul în care și-ar fi dorit să fie cu adevărat. 

Puțini dezamăgiți, dar întelegători când vine vorba despre o situație atât de alarmantă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au ciocnit câte un pahar de șampanie, dar au primit și foarte multe dulciuri pe care care sunt pregătiți să le devoreze.

”Surpriza de ziua lui, stăm singuri acasă. Yuhuuu”, a spus Adela Popescu pe pagina ei de Instagram. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro