Exclusiv / Așa arată familia perfectă. Lavinia și Eduard de la MPFM, mai fericiți ca niciodată. Totul despre cea de-a doua sarcină

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Așa arată familia perfectă. Lavinia și Eduard de la MPFM, mai fericiți ca niciodată. Totul despre cea de-a doua sarcină © Facebook

Îi mai țineți minte pe Lavinia și pe Eduard de la Mireasă pentru fiul meu? Cei doi s-au cunoscut în casa dragostei, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Lavinia și Eduard sunt doi dintre cei mai apreciați foști concurenți. Aceștia au pășit cu mare încredere în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, acolo unde au sperat că își vor întâlni sufletele pereche. Și așa s-a și întâmplat. S-au văzut, s-au plăcut, ce a rămas de făcut? Exact. Să trăiască o viață unul alături de celălalt.

Lavinia și Eduard s-au căsătorit, iar de mai bine de un an și jumătate viețile lor s-au schimbat radical, după venirea pe lume a micuței Carolina. Fetița este o superbitate, care le face fiecare zi mai frumoasă părinților ei.

Pentru că fanii MPFM vor mereu să fie la curent cu ce se întâmplă în viețile favoriților lor, ei bine, noi am stat de vorbă cu Lavinia, care ne-a povestit, în exclusivitate pentru Spynews, ce mai este nou în viața ei și a lui Eduard. Cei doi foști concurenți sunt mai bine și mai fericiți ca niciodată. Locuiesc în Arad, însă iau în calcul și o mutare în Brașov, însă asta în viitor, pentru că în prezent o duc excelent din punct de vedere profesional.

''Noi suntem bine, deși nu am mai pus poze cu noi, deoarece nu prea ne mai gândim să facem poze pe unde ne plimbăm. De când a început anul, tot pe drumuri suntem. Ne permite timpul mai mult să călătorim. Aveam intenția de a ne întoarce în Brașov, deoarece eu mă pregătesc sufletește să-mi reiau activitatea, dar Edi s-a calificat pentru postul de manager general la un supermarket cunoscut și ne merge prea bine deocamdată, deci rămânem prin Arad o vreme.  Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, încotro ne bate vântul", a spus Lavinia de la MPFM pentru Spynews.

Și nu doar profesional cei doi o duc bine, pentru că și în viața de familie totul merge ca pe roate. În plus, Lavinia și Eduard vor să-i facă și o surioară sau un frățior Carolinei, care deja s-a făcut o domnișoară în toată regula.

''Carolina îmi ocupă majoritatea timpului și când vine tati de la serviciu facem activități împreună. Pentru Carolina, tati este eroul din poveste. Carolina are 1 an și 8 luni și pe zi ce crește este tot mai înțeleaptă, avem foarte mare bază în ea de pe acum. Ne dorim să o dăm la o grădiniță în limba germană, așa cum și eu am învățat. Ne gândim ca în viitorul apropiat să mai facem un bebe, dar îmi doresc, deocamdată, să-mi reiau serviciul și activitățile'', a spus Lavinia de la MPFM pentru Spynews.

În plus, pentru că după muncă vine și răsplata, Lavinia și Eduard își doresc enorm să plece în vacanță, mai ales că micuța lor a crescut și le va fi și lor mult mai ușor.

''Acum fiind mai mare Carolina putem să facem o vacanță exotică în 3, nu doar prin Europa, căci până acum nu am putut pleca mai departe de țările europene deoarece fetița era prea mică'', a spus Lavinia de la MPFM pentru Spynews.

În ceea ce privește relația dintre ei, Lavinia și Eduard se înțeleg cum nu se poate mai bine, iar atunci când apar mici conflicte, așa cum se întâmplă în toate relațiile, cei doi foști concurenți de la MPFM nu fac decât să analizeze lucrurile și să învețe din greșeli.

''Se întreabă lumea dacă încă ne mai iubim, dacă ne înțelegem. Nu am declarat niciodată că nu am trecut printr-o etapă de cunoaștere și acceptare, dar aveam deja o bază solidă, o iubire profundă care a întărit și mai mult familia. Ne-am descoperit reciproc și încă o mai facem, greșim și învățăm din greșeli, fetița crește într-un mediu foarte curat sufletește și cu multă dragoste.

De când a apărut Carolina, poate eu ca și comportament am fost mult mai protectivă și mai atentă și de multe ori exagerată, ceea ce a dus și la contradicții între noi, dar ne-am autoeducat ca de fiecare dată să discutăm, să lămurim și mai apoi să ajungem la un consens. Ceea ce am vrea să se facă bine înțeles că noi ne-am jurat legământ sfânt în fața Lui Dumnezeu și nimic și mai ales nimeni nu va putea să ne despartă, aici fac referire în mod special persoanelor care încă nu se dau bătute și încă mai speră la "cai verzi pe pereți!" Mulțumim mult familiilor noastre, prietenilor noștri și Lui Dumnezeu!'', ne-a spus Lavinia de la MPFM.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro