EXCLUSIV! Cum a început povestea de dragoste dintre Adrian Minune și amantă. „Regele Barbutului” a dat cărțile pe față: ”El mi-a luat-o”

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Cum a început povestea de dragoste dintre Adrian Minune și amantă. „Regele Barbutului” a dat cărțile pe față: ”El mi-a luat-o” © spynews.ro

Scandalul dintre Adrian Minune și „Regele Barbutului” continuă! După ce a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro totul despre acuzațiile pe care i le-a adus manelistul, respectiv că l-ar fi dat pe mâna procurorilor, Oneață a dezvăluit că nu este prima dată când au izbucnit scântei între ei. Da, da, vorbim și de povestea de dragoste pe care o are Adrian Minune cu amanta!

Oneață, zis și „Regele Barbutului”, a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro că primele scântei între el și Adrian Minune au apărut în anul 2008, când manelistul i-ar fi furat-o pe Oana! La acea vreme, Oneața și Oana aveau o relație de un an. „Regele Barbutului” a mers însoțit de brunetă la un botez la care hop, ce să vezi?! Era și Adrian Minune. 

„Fata a fost cu mine un an de zile. Când am fost eu plecat în Iordania el mi-a luat-o... ”, ne-a declarat Oneață.

Dar să o luăm cu începutul! În acea seară, în 2008, la botezul la care el a fost naș, spune Oneață, manelistului i s-ar fi aprins călcâiele după Oana, femeia cu care el venise la braț. Și de acolo până la a-i deveni amantă a fost doar un pas, fie vorba între noi... Deși bruneta îi spunea lui Oneață că Adrian Minune se ține de capul ei, cumva... într-un final, au ajuns împreună.

Practic, susține Oneață, când el era în Iordania, Adrian Minune „i-a suflat-o”. 

Și într-una dintre vizitele Oanei în Iordania, Oneață i-a găsit mai multe înregistrări cu Adrian Minune, în telefon. Atunci, situația a fost clară. 

„Regele Barbutului” l-a iertat! Și atunci, și a doua oară, când nu s-a prezentat la ceva ce era destul de important pentru el. De această dată însă, pare-se că s-a umplut paharul! Oneață nu vrea să audă de iertare. 

„Înainte a fost cu mine, el s-a ținut de capul ei până a luat-o. Cu manevre foarte mari, făcute de el. Pe timpul ăla, eu l-am iertat... Am zis *las-o așa*. Dar de atunci a început să facă mai multe măgării. La un rachiu al fetei mele... când era el liber, nu s-a prezentat. L-am iertat și atunci, dar acum, pentru ce mi-a făcut, nu-l mai iert. M-a făcut *prăduitor*”, ne-a povestit Oneață.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro