EXCLUSIV / Ea este noua iubită a lui Ionuț Gojman! Avem primele imagini cu cei doi îndrăgostiți, dar și primele declarații ale fostei ispite de la „Insula Iubirii”

+6 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Ea este noua iubită a lui Ionuț Gojman! Avem primele imagini cu cei doi îndrăgostiți, dar și primele declarații ale fostei ispite de la „Insula Iubirii” © Spynews.ro

Dacă vă gândeați că la sfârșit de an se cam epuizează exclusivitățile, spynews.ro vă demonstrează contrariul! De fiecare dată. Iar azi venim cu o super-bombă în showbiz! Ionuț Gojman, fosta ispită de la „Insula Iubirii” și-a făcut iubită și este mai fericit ca niciodată. 

A trecut prin multe încercări, și-a învățat singur lecția din greșelile făcute, iar acum este cel mai fericit. A lăsat trecutul în urmă și a întâlnit femeia pe care și-a dorit-o toată viața. 

Ionuț Gojman, fosta ispită de la „Insula Iubirii” s-a îndrăgostit nebunește de o tânără blondină care i-a făcut inimioara să bată cu putere! Contactat de reporterii spynews.ro, Ionuț Gojman a oferit, în exclusivitate, primele declarații cu privire la povestea de iubire pe care o trăiește alături de Salvia Rusu, noua femeie din viața lui. 

Cei doi se înțeleg de minune și se potrivesc, formând un cuplu frumos. Și, pentru că a devenit cunoscut datorită expresiei amuzante „Doamne ajută, spynews!” pe care a spus-o la „Insula Iubirii”, Ionuț Gojman ne-a povestit nouă, în exclusivitate, cum stau lucrurile în viața lui, de când nu mai este un bărbat singur. 

„Ne cunoaștem de câțiva ani, cam 7 la număr. Întâmplarea a făcut să ne revedem la o cafenea în oraș în toamnă, chiar întâmplător. Am stat de vorbă, am tot împărtășit unul cu celălalt diverse lucruri, apoi am decis să ne revedem, de data aceasta doar noi doi. Cam așa a început povestea noastră. Și suntem așa de 2 luni. Ea este mai mică decât mine, are 25 de ani. Este tot ce mi-am dorit” a declarat Ionuț Gojman, în exclusivitate pentru spynews.ro. 

Mai mult, pentru a-și arăta afecțiunea față de iubita lui, Ionuț Gojman a postat și un mesaj emoționant, pe contul lui de Facebook. 

"Sâmbătă dimineață, aproape unul de celălalt...doar NOI...decembrie...aproape seară...aproape iarnă...aproape liniște...aproape zâmbind...aproape un an nou...aproape de reușită...împreună..🤗" a fost mesajul lui Ionuț Gojman, pentru iubita lui. 

Eiiiii, iată că și ispitele se mai cumințesc și se mai și îndrăgostesc!

Ionuț Gojman s-a apucat de vlog

Și cum știm cu toții că Ionuț Gojman este tot timpul deschis către noi provocări, fosta ispită de la „Insula Iubirii” ne-a declarat că s-a apucat de vlog și abia așteaptă ca fanii lui să descopere noul său proiect. Mai mult, Ionuț Gojman ne-a declarat că în vlogurile sale va apărea și iubita lui, Salvia Rusu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro