Pe Ionuţ Gojman îl ştie toată lumea, dar puţin sunt cei care o cunosc pe mama lui. Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis de ziua ei

+3 click pentru
galerie

Pe Ionuţ Gojman îl ştie toată lumea, dar puţin sunt cei care o cunosc pe mama lui. Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis de ziua ei © Instagram

Zi mare, la început de weekend pentru Ionuţ Gojman. Fostul concurent-ispită de la Insula Iubirii este în culmea fericirii şi a ţinut să împărtăşească vestea şi cu prietenii săi.

Vineri, pe 20 decembrie, Ionuţ Gojman a sărbătorit-o pe mama sa. Femeia care i-a dat viaţă a împlinit o frumoasă vârstă, iar fiul său a ţinut să împărtăşească vestea cu toată lumea.

Ionuţ Gojman este un băiat cu suflet mare şi este conştient de faptul că părinţii săi au făcut multe eforturi pentru ca el şi sora sa aibă o copilărie şi o viaţă cât mai frumoasă. Tocmai de aceea, de fiecare dată când a avut ocazia, fosta ispită de la Insula Iubirii a ţinut să aibă doar cuvinte de laudă la adresa mamei sale.

Ieri, când aceasta şi-a sărbătorit ziua de naştere, Ionuţ Gojman a avut un mesaj emoţionant pe reţelele sociale pentru aceasta. Ionuţ Gojman i-a mulţumit mamei lui pentru tot ajutorul acordat în viaţă, transmiţându-i că vrea să o aibă alături de el mulţi mulţi ani de acum înainte. Cuvintele sincere şi deosebite ale lui Ionuţ Gojman le-au mers la suflet prietenilor săi, care, la rândul lor, au transmis mesaje care mai de care mai frumoase pentru mama sa.

"❤ Dragă mamă, o să-ți rămânem datori toată viața pentru nopțile tale nedormite și grija pe care ne-o porți! Îți mulțumim foarte mult că ne ești alături fără să ceri ceva în schimb. Astăzi, de ziua ta, să zâmbești mult, să ți se îndeplinească visele, iar îngerul păzitor să te protejeze mereu. Norocul să-ți viziteze casa, fericirea să fie fără limite, iar Dumnezeu să fie milos cu tine. Noi te respectăm, te iubim și îți mulțumim pentru ceea ce suntem astăzi", a scris Ionuţ Gojman pe Facebook.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro