EXCLUSIV! Gest incredibil al lui Bodi! A luat-o pe sus pe Bianca! Un martor a chemat poliția

+3 click pentru
galerie

Gest disperat al lui Bodi! A încercat să o răpească pe Bianca! Un martor a chemat poliția © Arhivă

După ce în urmă cu câteva săptămâni, Bianca și Bodi au ales să meargă pe drumuri separate, aseară, în complexul în care locuiește Bodi, au avut loc scene de domeniul fantasticului!

Bodi a făcut un gest incredibil în încercarea de a o recuceri pe Bianca. Poate că a fost de vină faptul că Bianca încearcă să-l uite! În ultimele zile, blondina a tot afișat pe conturile de socializare sutele de trandafiri primite de la admiratori.

Dându-și seama că, probabil, Bianca este femeia vieții lui, Bodi a venit incongnito în București și a luat-o pe sus. La propriu. Bianca, panicată, a încercat să opună rezistență. Martori la tot evenimentul erau locuitori ai complexului rezidențial. Aceștia, vâzând că nu este o simplă ceartă, au sunat la 112.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului să le ia declarații celor doi. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost legitimați de către polițiști și întrebați ce se întâmplă. Bianca a refuzat să facă plângere, așa că echipajul de poliție a plecat după ce s-a asigurat că toate apele s-au liniștit.

Încercarea lui Bodi vine, așa cum v-am mai spus, după ce aceștia sunt despărțiți de ceva vreme și fiecare dintre ei au ales să meargă către o altă direcție. Pe Bodi a încercat chiar să-l cucerească o blondă controversată din showbiz, trădată de către fostul iubit la un show televizat. Dar se pare că Raluca Podea nu a reușit să-l facă pe Bodi să o uite pe Bianca, iar gestul lui uluitor nu arată decât că-și dorește cu ardoare să se împace cu aceasta!

Tot incidentul a fost filmat și de camerele de supraveghere din complexul rezidențial, dar și de către un locuitor al acestui complex, care a asistat, incognito și el, la tot incidentul.

Ca de fiecare dată, reporterii Spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, știrile cele mai importante în showbiz. Rămâneți pe Spynews.ro pentru că, tot de aici, veți afla și ce s-a întâmplat după!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro