Exclusiv / Ionuţ Gojman, mai îndrăgostit ca niciodată. Cum a sărbătorit fosta ispită de la ''Insula Iubirii'' primele 4 luni de relaţie alături de iubită

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Ionuţ Gojman, mai îndrăgostit ca niciodată. Cum a sărbătorit fosta ispită de la ''Insula Iubirii'' primele 4 luni de relaţie alături de iubită © Instagram

Ionuţ Gojman este în culmea fericirii, iar noua relaţie îl face, parcă, să plutească. De fapt, nici nu mai putem să o numim nouă, pentru că au trecut patru luni de când fosta ispită de la ''Insula Iubirii'' se iubeşte cu Salvia, o tânără focoasă, care i-a pus inima pe jar.

Chiar dacă până acum nu prea a avut noroc în dragoste, ei bine, Ionuţ Gojman se poate declara, în sfârşit, un bărbat împlinit. Tânăra care a intrat în viaţa lui, în urmă cu patru luni, l-a făcut să simtă, din nou, fiorii dragostei. Cei doi sun mai fericiţi şi mai împliniţi ca niciodată, iar totul le merge cum nu se poate mai bine.

În plus, ziua în care cei doi au împlinit patru luni de când sunt împreună a coincis şi cu Ziua Îndrăgostiţilor, astfel că Gojman a decis să-i facă o surpriză pe cinste iubitei sale.

Şi cum orice femeie este impresionată de o cină romantică, Ionuţ Gojman a vrut să o facă pe iubita sa să se simtă specială alături de el. Cei doi au petrecut în oraş, acolo unde au mâncat bine, şi-au şoptit cuvinte de dragoste şi s-au simţit excelent unul în compania celuilalt. În plus, Ionuţ Gojman a povestit, în exclusivitate pentru Spynews, despre felul în care a sărbătorit alături de frumoasa lui iubită primele patru luni de când formează un cuplu.

''Împreună cu iubita mea am avut câteva motive bune pentru sărbătoare și anume primele 4 luni de relație frumoasă, plus Ziua Îndrăgostiților pentru că suntem îndrăgostiți și sărbătorim de fiecare dacă când avem ocazia. Am ales de data asta să facem ceva diferit, să ne înfruptăm cu bucate alese din zona grecească, astfel că am petrecut seara la un restaurant cu specific grecesc cu muzică și un meniu exact din zona Santorini, unde ne-am simțit exatraordinar de bine'', a spus Ionuţ Gojman pentru Spynews. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro