Ionuţ Gojman, Revelion de vis alături de noua iubită. Cât de fericit este fosta ispită de la "Insula Iubirii" alături de Salvia

+3 click pentru
galerie

Ionuţ Gojman, Revelion de vis alături de noua iubită. Cât de fericit este fosta ispită de la "Insula Iubirii" alături de Salvia © Instagram

Ionuţ Gojman a spus adio burlăciei. După o perioadă îndelungată, în care a stat singur şi a căutat liniştea, acum, fosta ispită de la Insula Iubirii este mai împlinit ca niciodată.

A aşteptat ce a aşteptat, dar în final totul a meritat. Ionuţ Gojman se iubeşte cu o tânără frumoasă, blondă, cu o siluetă trasă prin inel, care i-a adus liniştea şi pacea mult visate în viaţa sa.

Toată lumea ştie că Ionuţ Gojman a avut o relaţie cu Mirela Banias, care nu s-a încheiat deloc bine, după ce acesta a vrut să rămână pe insulă, pentru a deveni ispită. Acolo, Ionuţ Gojman le-a arătat oamenilor o altă faţă a sa, ceea ce l-a făcut să fie mult mai apreciat de public.

Chiar şi după terminarea filmărilor la Insula Iubirii, Ionuţ Gojman a decis să rămână tot singur. Să nu credeţi că a dus lipsă de propuneri în acest timp, însă fosta ispită a vrut să fie sigur de sentimentele sale atunci când se va aventura într-o nouă relaţie.

Şi se pare că bine a făcut, pentru că Salvia, noua sa iubită, l-a făcut să simtă, din nou, fluturi în stomac. Cei doi sunt împreună de două luni, iar anul acesta au avut parte de primele Sărbători petrecute unul lângă celălalt. Ionuţ Gojman şi Salvia au petrecut clipe frumoase, de neuitat, iar anul 2020 i-a surprins mai încrezători ca niciodată.

De altfel, Ionuţ Gojman a oferit şi primele declaraţii despre noua iubită, în exclusivitate pentru Spynews, despre care are doar cuvinte de laudă.

„Ne cunoaștem de câțiva ani, cam 7 la număr. Întâmplarea a făcut să ne revedem la o cafenea în oraș în toamnă, chiar întâmplător. Am stat de vorbă, am tot împărtășit unul cu celălalt diverse lucruri, apoi am decis să ne revedem, de data aceasta doar noi doi. Cam așa a început povestea noastră. Și suntem așa de 2 luni. Ea este mai mică decât mine, are 25 de ani. Este tot ce mi-am dorit”, a declarat Ionuț Gojman, în exclusivitate pentru Spynews. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro