EXCLUSIV. Lovitură după lovitură pentru „Regele Barbutului”, după scandalul cu Adrian Minune. Oneaţă, dus din nou în faţa instanţei! / VIDEO

EXCLUSIV. Lovitură după lovitură pentru „Regele Barbutului”, după scandalul cu Adrian Minune. Oneaţă, dus din nou în faţa instanţei! © Facebook

Oneaţă, zis şi "Regele Barbutului" se află în mijlocul unui scandal ce pare fără de sfârşit!  După ce a fost lăsat inconştient, luat cu salvarea şi ameninţat ulterior, Oneaţă a crezut că i se va face dreptate. De fapt, a sperat. Doar că, problemele din trecut l-au ajuns din urmă şi ziua de joi, 5 martie, l-a găsit în faţa instanţei.

Joi, 5 martie, "Regele Barbutului" a ajuns din nou în faţa Tribunalului Bucureşti, într-un dosar înregistrat în luna martie 2018, Oneaţă având calitatea de debitor.

Timpul a trecut şi doi ani mai târziu de la înregistrarea dosarului, Oneaţă a făcut apel în cazul deciziei de înlocuire a pedepsei amenzii cu închisoarea. Pentru că da, asta s-a hotărât. 

De altfel, "Regele Barbutului" a explicat pentru Spynews.ro că mai avea de achitat în jur de 5.000 - 6.000 de lei şi că, în acest caz, a şi fost condamnat la muncă în folosul comunităţii. 

Următorul termen este în luna mai, iar până atunci, Oneaţă încearcă să rezolve o altă problemă, pe care, de fapt, o leagă de tot ce se întâmplă acum. 

"Dacă nu se aplică legea, îmi fac lege singur!"

Oneaţă ne-a povestit că, în cazul bătăii pe care a încasat-o la un botez la care a fost invitat de Adrian Minune, Poliţia întârzie să îi dea "verdictul". Vă reamintim că, după ce a fost ademenit în stil mafiot de bodyguarzii restaurantului respectiv, a fost bătut şi lăsat inconştient. La scurt timp, alţi doi indivizi l-au ameninţat pe stradă, în Capitală, susţine Oneaţă. 

Acest episod cu ameninţările s-a desfăşurat sub privirile unui prieten de-ai săi care, completează acesta, nici nu a fost chemat la audieri. 

Ei bine, Oneaţă a declarat pentru Spynews.ro că "vor să ajung eu la limita nervilor şi să mă duc peste ei ca să îmi dea şi mai multă puşcărie? Cam asta aşteaptă! Să fac eu răzbunare? Nu vreau! Vreau să fac cum zice legea, dar văd că legea e de partea răufăcătorilor"

"Ei caută să mă instige pe mine... Ştiu că treaba asta eu n-o las aşa! Au trecut vreo cinci luni...", a mai spus "Regele Barbutului".

"Dacă nu se aplică legea, îmi fac lege singur!", a încheiat Oneaţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro