EXCLUSIV. Confruntarea fără sfârşit! „Regele Barbutului”, mesaj pentru Adrian Minune: "Caută să dai ochii cu mine"! Ce s-a întâmplat cu el, după ce a fost bătut

EXCLUSIV. Confruntarea fără sfârşit! „Regele Barbutului”, mesaj pentru Adrian Minune: "Caută să dai ochii cu mine"! Ce s-a întâmplat cu el, după ce a fost bătut © spynews.ro

Spynews.ro continuă dezvăluirile în scandalul dintre Oneaţă, zis şi "Regele Barbutului" şi cunoscutul manelist Adrian Minune. Bătaia primită de "Regele Barbutului" la botezul la care a fost invitat de Adrian Minune a reprezentat doar începutul unei serii de probleme! Acum, tot ce vrea este dreptate! 

Oneaţă, cunoscut ca "Regele Barbutului", a avut parte de un episod neplăcut, în urmă cu câteva luni. Invitat la un botez de Adrian Minune, a fost bătut, lăsat inconştient şi luat ulterior cu salvarea. Au urmat câteva zile de foc pentru el. A făcut câteva drumuri la poliţie şi la spital, iar acum, după aproape patru luni, situaţia este... la fel. 

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Războiul continuă! „Regele Barbutului”, bătut la cererea lui Adi Minune? Lăsat inconştient şi luat cu salvarea!

Pentru Spynews.ro, Oneaţă a dezvăluit că Poliţia întârzie să facă ceva în acest caz. Şi vă reamintim că, după incidentul de la restaurant, aflat undeva în Capitală, "Regele Barbutului" a fost ameninţat de doi indivizi, pe stradă. 

"În timp ce traversam un parc, m-am întâlnit cu un prieten. Apoi, au venit doi inşi la mine şi au început să mă ameninţe. M-au tras deoparte, nu de faţă cu prietenul meu", ne-a povestit Oneaţă.

"Regele Barbutului" vrea să i se facă dreptate, dar are impresia că nimeni nu vrea să-l ajute. Parcă degeaba a fost la Poliţie! Şi îi e teamă că situaţia va rămâne aşa, mult timp de acum înainte. Bătut, ameninţat şi... lăsat în voia sorţii, susţine el.

Contactat de Spynews.ro, avocatul lui Oneaţă, Cristian Şaim, a explicat că "fără o anchetă temeinică, s-a stabilit că el nu a fost bătut". Deşi, semnele erau vizibile. În ceea ce priveşte camerele de luat vedere, avocatul a depus cerere, dar nu a primit niciun răspuns. Ba nu se vede, ba nu mergeau camerele, declară acesta.

Şi ca treaba să fie treabă, martorul, prietenul lui Oneaţă, cel care i-a văzut pe indivizii care l-au ameninţat în plină stradă, nu a fost audiat. Situaţie care îl scoate din sărite pe "Regele Barbutului".

"Aşteptăm soluţia", a încheiat avocatul.

Oneaţă, mesaj pentru Adrian Minune

Oneaţă le-a cerut sfatul prietenilor săi. Ce ar trebui să facă în această situaţie? Şi asta nu e tot! În filmuleţul prezentat în exclusivitate de Spynews.ro, "Regele Barbutului" îi trimite un mesaj acid manelistului. Totuşi, concluzia e clară! Oneaţă vrea să rezolve problema. Mai ales că s-a ales şi cu trei luni de închisoare.

"Ce trebuie să fac cu cazul ăsta de mi s-a întâmplat? Nu se mişcă deloc! Acum trei luni am mâncat bătaie şi nu face nimeni nimic. Poliţia refuză... Ce trebuie să fac eu? Să mă duc la puşcărie degeaba? Dacă merg să fac un scandal acolo ne dau la Poliţie şi câştigă ei!", spune Oneaţă.

"Am un mesaj pentru domnul Adrian Minune. Cum şi-a permis el să mă facă *prăduitor pe live, pe Facebook? Cum şi-a permis să facă el asta cu mine? După ce că i-am admis toate măgăriile pe care le-a făcut cu mine...Vreau să-l întreb pe el: Dacă era să-l invit eu la botez la mine şi să mănânce bătaie, era bine? Şi după aia să zică şi că l-am prăduit! (...) Acum s-a dat şi de partea paznicilor ălora care sunt dirijaţi de patronul de la acel restaurant (...) Eu cred că tu ai crezut că sunt prost! Nu mi-e ruşine de nimeni! Ai văzut că nu mai am bani şi că sunt dărâmat, â? (...) Ţii minte ce-am făcut pentru tine? Când te-am cunoscut cum arătai? (...) Te rog, Adriane, vreau să rezolvăm problema asta! N-o las aşa! (...) Din zilele pe care le aveam de executat, mi-au transformat în puşcărie: trei luni de zile. Te rog eu mult de tot, caută să dai ochii cu mine", a mai declarat "Regele Barbutului".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro