EXCLUSIV. Războiul continuă! „Regele Barbutului”, bătut la cererea lui Adi Minune? Lăsat inconştient şi luat cu salvarea!

+5 click pentru
galerie

Când toată lumea credea că "s-au liniştit apele" între Oneaţă, cunoscut ca "Regele Barbutului" şi celebrul manelist Adrian Minune, iată că... nu e deloc aşa. O dezvăluire bombă făcută de Oneaţă pentru Spynews.ro aruncă în aer totul! "Regele Barbutului" acuză că războiul pe care îl duc de ceva vreme nu s-a rezumat doar la vorbe. 

"Regele Barbutului" continuă seria dezvăluirilor halucinante în cazul scandalului cu Adrian Minune. Oneaţă a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro un episod pe care nu-l va putea uita vreodată! Şi crede cu tărie că cel din spatele incidentului ar fi chiar Adrian Minune. 

Totul a început la un botez, în Capitală, la care Adrian Minune l-a invitat personal pe Oneaţă. Petrecerea s-a desfăşurat normal, aşa cum se aştepta toată lumea, până la un moment dat când s-a aşezat la masă alături de Mihăiţă Piticu şi mai mulţi lăutari.

Un ospătar, acuză Oneaţă, a venit la el şi i-a spus că şefa restaurantului ar dori să poarte cu discuţie, în următoarea parte a serii. "Regele Barbutului" a acceptat, fără să se gândească la faptul că o bătaie cruntă a fost plănuită în detaliu. A mai trecut ceva timp şi hop! Ospătarul, din nou la masă! De data aceasta, să-l anunţe pe Oneaţă că a venit şefa restaurantului şi că e pregătită să poarte conversaţia menţionată anterior.

Oneaţă, bătut de şase bodyguarzi la botezul la care a fost invitat de Adrian Minune

Astfel, Oneaţă s-a ţinut de cuvânt şi s-a dus să discute cu şefa restaurantului. Doar că... numai discuţie nu a fost! "Regele Barbutului" ne-a povestit totul, pas cu pas.

"Am ieşit afară să mă duc la birouri, am intrat în birouri, nu era nimeni. Am ţipat pe acolo *Şefa! Şefa!* şi când am văzut că nu răspunde nimeni, am plecat. Când să intru înapoi la petrecere, m-au chemat nişte bodyguarzi afară: *Nea Oneaţă, şefa e aici, te aşteaptă!* Şi când am ieşit din curte n-am mai fost întrebat *Ce faci? De unde eşti?* Ce-ai făcut* etc., ci am fost luat la bătaie cu pumni! Şase inşi pe mine!", a declarat Oneaţă pentru Spynews.ro.

Cu furia celor şase bodyguarzi pe el, la propriu, Oneaţă a fost scos în afara incintei, după un gard. Acolo s-a desfăşurat întregul episod. Departe de ochii lumii!

"Regele Barbutului" spune că nu a ripostat, ci doar, la un moment dat, i-a întrebat pe bodyguarzi din ce cauză este victima acestui incident. Au urmat, povesteşte Oneaţă, mai multe vorbe urâte. Când bodyguarzii s-au mai calmat, "Regele Barbutului" a scos telefonul din buzunar şi l-a chemat pe Adrian Minune afară. 

Ajuns la faţa locului, potrivit celor spuse de Oneaţă, Adi Minune a întrebat ce s-a întâmplat acolo, iar bodyguarzii au precizat că "Regele Barbutului" nu are voie acolo. Apoi, manelistul a plecat în incinta restaurantului cu unul dintre bodyguarzi şi i-a spus lui Oneaţă să aştepte.

A doua bătaie, în aceeaşi seară

După 15 minute, a ieşit înapoi afară... doar bodyguardul! Nu ca să rezolve situaţia, ci ca să-l mai bată o dată, spune Oneaţă. Şi după cea de-a doua bătaie, l-au aruncat la colţul străzii, jos şi l-au lăsat fără cunoştinţă. Când şi-a mai revenit, s-a întors în restaurant şi a zis că vrea să vorbească cu cineva din conducere şi cu Adrian. Însă, au urmat ameninţări. 

Poliţia a intervenit la faţa locului şi, odată cu agenţii, şi un echipaj de ambulanţă. El, rănit grav la mână, a fost bandajat şi sfătuit să meargă la spital. Oneaţă a spus că va merge a doua zi. Acasă, pentru că a fost strâns puternic la mână, s-a învineţit şi i s-a făcut rău. A chemat Salvarea şi a ajuns la spital mai devreme decât şi-a pus iniţial în plan.

După ce a primit alte îngrijiri medicale, a trecut şi pe la secţia de Poliţie, pentru a face sesizare. 

Ziua următoare, o altă ameninţare. Oneaţă acuză că Poliţia... doarme

"A doua zi m-am dus la mall Vitan să vorbesc cu fosta soţie şi cu fiica mea. În timp ce traversam un parc, m-am întâlnit cu un prieten. Apoi, au venit doi inşi la mine şi au început să mă ameninţe. M-au tras deoparte, nu de faţă cu prietenul meu", ne-a povestit Oneaţă.

Au urmat alte drumuri la poliţie şi la spital. Apoi, Oneaţă s-a trezit că el este cel anchetat! Le-a spus oamenilor legii că trebuie să plece din ţară şi că avocatul său se va ocupa de acest caz. Însă, când avocatul s-a întors la poliţie: "nici nu i-au răspuns acolo. Au zis că nu există niciun dosar de genul ăsta. Urmează să se ducă să mai vadă (...) Eu cred că Adi e mână în mână cu şeful de acolo", ne-a mai povestit Oneaţă.

"Regele Barbutului" ne-a spus că este nemulţumit de faptul că Poliţia nu a luat nicio măsură de câteva luni şi că nu vrea să-i prezinte avocatului său... ce ar fi de prezentat.

Şi toate problemele ar fi pornit din momentul în care "naşul meu s-a debarasat de noi. Naşul Niro! Când era el, n-avea nimeni curaj să facă aşa ceva", a completat Oneaţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro