Exclusiv / Momentul şocant în care individul care a ameninţat-o pe Mara Bănică este prins. Poliţiştii i-au spart uşa locuinţei

+4 click pentru
galerie

Exclusiv / Momentul şocant în care individul care a ameninţat-o pe Mara Bănică este prins. Poliţiştii i-au spart uşa locuinţei © Spynews.ro

Mara Bănică a trecut prin clipe terifiante în ultimul an şi jumătate, după ce un individ periculos a ameninţat-o. Şi nu doar pe ea, ci pe întreaga sa familie. Deşi Mara Bănică este o femeie puternică, jurnalista s-a speriat, iar astăzi coşmarul său a luat sfârşit.

După ce Spynews v-a prezentat, în exclusivitate, mesajele cutremurătoare pe care Mara Bănică le-a primit de-a lungul acestui an şi jumătate din partea individului în vârstă de 35 de ani, acum avem noi detalii în acest caz.

Spynews a intrat în posesia imaginilor realizate în momentul în care individul în cauză a fost prins. Acesta este acum pe mâna Poliţiei, însă pentru a ajunge la el, oamenii legii au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei în care se afla.

Poliţiştilor le-a apărut în pragul uşii tatăl bărbatului, care era destul de speriat. Momentan nu ştim dacă părinţii, alături de care locuieşte bărbatul, ştiu ceea ce făcea fiul lor în toată această perioadă. Cert este că acum totul a ieşit la suprafaţă, iar Mara Bănică poate răsufla uşurată.

Individul a ajuns pe mâna Poliţiei, iar pe numele său a fost trimis mandat de arestare. Acesta riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor, iar Mara Bănică speră ca ziua de astăzi să fie finalul coşmarului pe care l-a trăit în ultima perioadă.

"Contul meu de socializare a fost dat poliţiştilor. La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu casa în care locuiam şi cu maşina. El s-a uitat pe Youtube la apariţiile mele din ultimii 15 ani, unde mi-am mai spus adresa. Nu are antecedente, a dezvoltat o obsesie. Eu i-am răspuns doar o singurăă dată, la sugestia poliţiştilor, nu am vorbit niciodată cu el. Dacă puneam o poză şi un citat pe Facebook, avea senzaţia că este despre el. El conştientizează că a greşit. Tata se uita de şapte ori în spate, când ducea copilul la şcoală. Sper să ajungă unde trebuie şi sper că este doar un accident", a spus Mara Bănică pentru Spynews şi Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro