EXCLUSIV! Monica Gabor s-a căsătorit în secret! Avem detaliile evenimentului ținut ascuns de ochii lumii

EXCLUSIV! Monica Gabor s-a căsătorit în secret! Avem detaliile evenimentului ținut ascuns de ochii lumii © Arhivă

Chiar dacă mariajul cu Irinel Columbeanu nu a ținut, Monica Gabor nu duce lipsă de iubire. De când și-a găsit alinarea în brațele lui Mr. Pink, lucrurile au devenit din ce în ce mai bune pentru celebrul model, care, mai nou, a făcut din nou pasul cel important și a spus marele „DA”, la brațul chinezului care a cucerit-o iremediabil. S-a căsătorit în secret, iar Spynews.ro are toate detaliile evenimentului pe care a încercat să îl țină departe de ochii lumii!

Monica Gabor și Mr. Pink au devenit, oficial, soț și soție. Zicem „oficial” pentru că, cu excepția actelor doveditoare, se comportau exact ca o familie. Bineînțeles, ajută și faptul că au și doi copii - Monica o fetiță, Mr. Pink un băiețel. Doi copii care acum se consideră ca doi frați și care țin unul la celălalt de parcă ar fi crescut împreună de mici bebeluși!

Dar bomba bombelor în tot acest scenariu este faptul că Monica și Mr. Pink au făcut marele pas nu ieri, nu alaltăieri, ci în urmă cu câteva luni bune. Curioși? Noi avem toate detaliile evenimetului!

Monica Gabor și Mr. Pink, cununie secretă

Conform prietenilor Monicăi Gabor, cununia a avut loc în luna iulie a anului 2019. A fost un eveniment fără invitați, ceva doar pentru sufletul lor pentru că, na, altfel te simți atunci când știi că ești legat de cineva și în mod legal! 

În prezent, Monica Gabor și Mr. Pink duc o viață foarte fericită împreună. Probabil și de aceea Monca nu prea a mai fost activă în mediul online. Prietenii vedetei ne-au spus că duce o viață liniștită și că se concentrează pe viața de familie, prioritatea ei fiind rolul de mamă și rolul de soție.

A fost dată de gol de tatăl ei

La începutul anului, în ianuarie, chiar tatăl ei a dat-o de gol, explicând că nu se putea întoarce în țară din cauza unor schimbări la acte, realizate de pe urma căsătoriei.

„Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, spunea tatăl surorilor Gabor.

Mai multe detalii nu a dat, dar n-are nimic: v-am dat noi!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro