EXCLUSIV! SCANDAL LA UȘA BIANCĂI! Bodi, Bianca și mama Biancăi, implicați! Avem filmarea!

+2 click pentru
galerie

O nouă zi, o nouă dezvăluire șoc din divorțul momentului. Spynews.ro a intrat în posesia unei filmări bombă, în care sunt implicați Bianca Drăgușanu, mama vedetei și Alex Bodi, fostul soț al acesteia. Țipete, injurii și acuzații - cam despre asta este vorba!

Despre ce este vorba? Ei bine, haideți să trecem și scandalul ăsta în revistă. Locația: scara blocului. Jucători: Alex Bodi, pe o parte a ușii, și Bianca Drăgușanu și mama ei, pe partea cealaltă a ușii. Pe filmare, pe care am ales să nu o facem publică din anumite considerente, se poate contura o imagine foarte clară.

Alex Bodi vrea ca Bianca să îi deschidă ușa, Bianca vrea același lucru, dar ce să vezi: mama ei nu este de acord. De unde a pornit și un scandal monstru. Bianca urlă la mama ei, care refuză să deschidă ușa pentru că „Bodi a venit să facă circ”, în timp ce Bodi îi strigă diverse lucruri de pe partea cealaltă a ușii închise. 

Nu ne credeți pe cuvânt. Fiți atenți la transcrierea evenimentelor care au avut loc de o parte și de a alta a faimoasei uși!

TRANSCRIEREA FILMĂRII:

B= Bianca

M= Mama Biancăi

A= Alex Bodi

B: Circ, ce circ mi-a făcut? E nervos că nu-i răspunzi, da!

M: Dar nu am ce să-i răspund.

B: Dar îmi dictezi tu viața, la 40 de ani, tu? Tu ești retardă? Ești bolnavă psihic, tu?

M: Da, sunt.

A: Tu, femeie, vezi că bărbatul (...) Nu da ordine aici în casă. N-a venit nimeni să facă scandal, tu sperii fata și trezești și-ți cauți invențiile tale nesimțite. O femeie la vârsta ta, mi-ar fi rușine să facă mizerii din astea, tu. Ca să vezi ce femeie nebună! 

A: Bia?

B: Nu înțelegi că nu pot să-ți deschid ușa?

A: Dar ce-ți face, pentru Dumnezeu!

B: Stă în fața ușii!

Deci, încurcate sunt căile dragostei. Pentru că mai mult ca sigur seria de dezvăluiri va continua, aveți grijă să rămâneți aproape de Spynews.ro, pentru a nu rata niciun detaliu din scandalul care a aruncat showbiz-ul în aer!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro