Fiica lui Adrian Enache, relație specială cu artistul: ”Plec cu tata în America”

+3 click pentru
galerie

Fiica lui Adrian Enache, relație specială cu artistul: ”Plec cu tata în America” © captura foto

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache are o relație specială cu artistul și chiar dacă relația dintre cei doi este de tată și fiică, mai mult decât atât, aceștia sunt prieteni foarte buni și petrec mult timp împreună. 

Invitată la Star Matinal de Weekend, Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a mărturisit că are o relație specială cu cel ce îi este părinte. Pentru că amândoi sunt artiști, aceștia sunt invitați de foarte multe ori împreună la concerte, iar în curând vor pleaca în America împreună, atât la muncă, cât și în vacanță. 

Cântăreața a mărturisit că se simte foarte bine în compania tatălui său, uneori chiar mai bine decât în compania celor de vârsta sa, deoarece aceștia stau mai mult pe conturile de socializare și nu se bucură într-adevăr de momentele frumoase. În schimb, atunci când merge cu Adrian Enache vacanța este cu totul specială.

”Ajungem în New York, apoi Las Vegas și Los Angeles, după o vacanță mică prin Hawaii”, a mărtusit Diana Enache la Antena Stars. 

Diana Enache vrea să fie o mămică tânără 

În ceea ce priveşte viaţa sa sentimentală, Diana Enache susţine că pe viitor vrea să fie o mămică tânără şi să aibă o nuntă specială, nu foarte mare.

"Sper să mă căsătoresc până la 30 de ani. Da... mă văd mai degrabă mămică... Îmi plac foarte mult copii. Sper să fac un copil până la 24-25 de ani. Când eram mică mi-aş fi dorit aşa o nuntă somptuoasă, acum aş alege o nuntă pe malul mării restrânsă şi cu accent pe sentimente nu pe berbecuţi la proțap", declara Diana Enache în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro