Finul lui Florin Salam, proxenet, adus de urgență în țară, cu mascații! Un întreg clan a „căzut” în fața DIICOT

Finul lui Florin Salam, proxenet, adus de urgență în țară, cu mascații! Un întreg clan a „căzut” în fața DIICOT © adevarul.ro

Finul lui Florin Salam urmează să fie adus în țară cu mascații, cu un zbor ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni din Capitală în această seară, la ora 20:05. Daniel Dumitru, finul lui Salam și implicit membrul clanului „Butoane”, zis și „Poetu” se ocupa cu „adunarea” minorelor și plasarea acestora în fel și fel de situații care generau plăcerile maneliștilor. 

Ies la iveală detalii șocante despre finul lui Florin Salam, cunoscut drept „Poetu”, component al clanului „Butoane” este așteptat astăzi în țară, după ce s-a hotărât aducerea acestuia cu mascații, într-un avion ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni la ora 20:05, în această seară, notează adevarul.ro.

În dosarul de proxenetism sunt implicați mai mulți interlopi, printre care liderul clanului Butoane, Octavian Grecu, cel care este acuzat de proxenetism, camătă, dar și de organizare ilegală de jocuri de noroc și chiar șantaj. Sursa citată notează faptul că acesta a dispărut după ce procurorii DIICOT au efectuat percheziții și rețineri în dosarul în care acetsa este implicat. Ulterior, Octavian Grecu s-a predat și a fost plasat în arestul Poliției Capitalei, mai notează adevarul.ro.

Daniel Dumitru, finul lui Florin Salam nu a scăpat nici el de acuzații, căci acesta „racola” minore, dar și fete majore pentru a le putea plasa în zona prostituției și obținea numeroase câștiguri de pe urma serviciilor sexuale ale fetelor. Acesta mai acționa alături de fratele său, Florin Ghimuş, zis „Bodo”, iar cu banii pe care îi câștigau de pe urma prostituției își permiteau orice lux: mașini scumpe, dar și achitarea anumitor „taxe de protecție” către clanul Butoane,a stfel încât activitatea lor infracțională să poată fi protejată 100%. 

Daniel Dumitru, finul lui Florin Salam, cunoscut și ca „Poetu” se ocupa cu plasarea româncelor majore și minore în mai multe bordeluri din Germania, mai notează sursa. 

Potrivit DIICOT, 16 dintre membrii clanului Butoane au fost reținuți, iar finul lui Florin Salam urmează să fie adus în România în aceatsă seară la ora 20:05, cu un avion, însoțit de mascați. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro