Fiul Mirelei Banias a împlinit 18 ani. Fosta concurentă de la ''Insula Iubirii'' a organizat o petrecere de pomină / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Fiul Mirelei Banias a împlinit 18 ani. Fosta concurentă de la ''Insula Iubirii'' a organizat o petrecere de pomină / VIDEO © Instagram

A fost petrecere mare, în urmă cu câteva zile, în familia Mirelei Banias de la Insula Iubirii. Fiul vitreg al acesteia a împlinit 18 ani, iar părinţii i-au organizat o petrecere pe cinste.

După participarea la Insula Iubirii, viaţa Mirelei Banias s-a schimbat radical. Fosta concurentă s-a despărţit de Ionuţ Gojman, însă nu a stat prea mult timp singură, pentru că l-a întâlnit pe Florin Tecar, bărbatul care i-a pus inelul pe deget. Fără să se gândească prea mult, Mirela Banias s-a căsătorit cu Florin, care a făcut-o şi mamă.

Chiar dacă, momentan, Mirela Banias nu a dat marea veste fanilor ei, ei bine, fosta concurentă se poate bucura oricum de statutul de mamă, fie el şi de mamă vitregă.

Din fericire, Mirela a legat imediat o relaţie foarte frumoasă cu copiii soţului ei, iar cei doi se pot bucura de dragostea şi sprijinul a două mame: cea biologică şi soţia tatălui lor. Mirela Banias iubeşte copiii, astfel că nu i-a fost deoc greu să se înţeleagă bine cu fata şi băiatul soţului său.

De altfel, în urmă cu câteva zile, băiatul a împlinit 18 ani, iar părinţii i-au organizat o petrecere de pomină, acolo unde adolescentul şi-a invitat toţi prietenii. Iar în centrul atenţiei a fost, fireşte, mama vitregă, care a dansat şi s-a distrat alături de liceeni.

''Emoțiile care mă copleșesc provoacă o dorință foarte sinceră de a vă mulțumi. Pentru prietenie și credință, pentru ajutor și asistență, pentru dragoste și sprijin, pentru îngrijire. Vă mulțumesc pentru susținere și amabilitate, răbdare și participare. Dumnezeu să vă binecuvânteze!'', a transmis Mirela Banias tuturor celor care i-au fost aproape fiului ei, dar şi celor care au transmis mesaje care mai de care mai frumoase în cinstea sărbătoritului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dans #majorat... @tecdarius

A post shared by Tecar Mirela-Elena (@elena_mirela_tecar) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro