Fiul Monicăi Tatoiu, izolat în Italia de ziua sa. Ce mesaj i-a transmis vedeta, de la mulți kilometri depărtare

+3 click pentru
galerie

Fiul Monicăi Tatoiu, izolat în Italia de ziua sa. Ce mesaj i-a transmis vedeta, de la mulți kilometri depărtare © arhiva

Fiul Monicăi Tatoiu a împlinit ieri vârsta de 26 de ani, însă nu a putut fi alături de familia sa în România. Tânărul Victoraș, așa cum este alintat de mama sa, se află în izolare în Italia.

Ieri a fost o zi importantă pentru Monica Tatoiu și întreaga sa familie. Fiul acesteia, Victoraș, așa cum îl alintă vedeta, și-a sărbărit ziua de naștere departe de țară, tocmai în Italia, unde în acesta momente pandemia de coronavirus a ajuns la vârf. 

În vârstă de 25 de ani, Victor se află izolat în peninsulă, dar și-a sărbătorit ziua în casă. Mama sa,  Monica Tatoiu a transmis un mesaj pe Faceebook marcând această zi.

"Puiul meu a sărbatorit 26 de ani respectând izolarea de 26 de zile, cu colegii de la muncă şi oameni necunoscuţi de pe stradă, cântând. Dacă el poate şi noi putem să facem ceea ce trebuie. Îmbrăţişări la distanţă", a scris vedeta pe pagina sa de socializare

Fiul ei s-a născut cu un plămân nefuncțional

Monica Tatoiu a trecut prin clipe grele la nașterea băiatului său, care reprezintă cea mai mare realizare. A crezut că va pierde sacina în ultima moment, însă Dumnezeu a vrut altceva pentru ea. Tânărul Victor s-a născut fără un plămând funcțional, dar asta nu l-a făcut să nu fie un băiat de care mama sa să fie tare mândră.

“29 marie 1994 era într-o marţi, la ora 9 în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după.....Am vrut să mor şi apoi m-am rugat. Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne'', spunea Monica Tatoi în urmă cu mai mult timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro