Flavia Mihășan, talie de viespe după cinci luni de când a născut! "Doamne, ce slabă ești!"

+3 click pentru
galerie

Flavia Mihășan, talie de viespe după cinci luni de când a născut! "Doamne, ce slabă ești!" © Instagram

A devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii iunie, iar acum se laudă deja cu o siluetă de invidiat! Flavia Mihășan și-a pozat abdomenul, iar oamenii au putut vedea că deja a ajuns să aibă talie de viespe.

Flavia Mihășan a făcut o fotografie cu abdomenul la vedere, care nu arată deloc că vedeta a născut în urmă cu aproximativ cinci luni. Acest lucru a fost remarcat rapid și de către cei care-i urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, unii spunându-i chiar că este prea slabă. 

"Doamne, ce slabă ești! / Cum ai slăbit așa repede după naștere? / Arăți foarte bine! / Ești prea slabă / Pune mâna și mănânci și tu ceva, spune o vorbă! / Ești frumoasă!", sunt câteva dintre mesajele primite de Flavia. 

Încă de la câteva săptămâni după ce a născut, Flavia Mihășan se lăuda cu un fizic de invidiat. Atunci, vedeta dezvăluia că a folosit centuri remodelatoare, care au ajutat-o să revină la silueta ei. 

Flavia Mihășan a născut un băiețel

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru prima dată în luna iunie a acestui an. Atunci, ea și Marius Moldovan au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Micuțul a fost botezat în luna septembrie, atunci când asistenta de la Neatza a dezvăluit și ce nume au ales pentru băiețelul lor: Carol. 

De atunci, Flavia Mihășan s-a ocupat tot timpul de băiețelul ei. De foarte multe ori postează imagini pe rețelele de socializare cu fiul ei în diferite ipostaze sau în diferite locuri unde merg să se plimbe. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest