Florin de la MPFM, la un pas de a-și îndeplini marele vis. Fostul concurent este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Florin de la MPFM, la un pas de a-și îndeplini marele vis. Fostul concurent este în culmea fericirii © Facebook

Florin, fostul concurent de la MPFM, a decis să-şi încerce norocul în bucătărie. Tânărul s-a înscris la ''Chefi la cuţite'' şi le pregăteşte surprize mari prietenilor săi.

Florin de la MPFM a fost mereu un tânăr ambiţios, care a vrut mai mult de la viaţă. După ce s-a pus la casa lui, Florin a decis să acorde o atenţie mult mai mare vieţii profesionale, astfel că, împins de la spate de pasiunea pentru gastonomie, fostul concurent de la MPFM a decis să se înscrie la cea mai tare emisiune culinară - ''Chefi la cuţite''.

Pentru că în această perioadă au loc preselecţiile la cea mai urmărită emisiune dedicată bucătăriei, Florin de la MPFM a decis să-şi încerce şi el norocul, astfel că fără să stea pe gânduri a mers să le arate celor trei chefi ce fel de mâncăruri ştie el să facă. Florin a şi postat o fotografie pe Facebook din culise, fericit fiind de visul pe care şi l-a îndeplinit. Cum a decurs totul, nu rămâne decât să urmărim show-ul culinar care va reîncepe în curând pe Antena 1.

Prietenii săi virtuali s-au bucurat să-l vadă în această ipostază şi i-au transmis imediat felicitări.

''Mult noroc, Succes, Florin, numărul unul, Am încredere în abilităile tale, Baftă, bărbatul meu'', sunt câteva dintre mesajele transmise de pretenii lui Florin, dar şi de soţia acestuia, care îi este aproape şi îl susţine cum poate mai bine.

Viaţa lui Florin de la MPFM s-a schimbat radical după ieşirea din competiție. Dacă în timpul emisiunii, tânărul nu a reuşit să-şi întâlnească sufletul pereche, ei bine, dragostea i-a zâmbit după ieşirea din competiţie. Florin a întâlnit-o pe Ramona, femeia care i-a furat inima şi care l-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Cei doi şi-au îndeplinit un alt mare vis, au devenit soţ şi soţie în faţa Lui Dumnezeu, iar în vara anului trecut, Florin de la MPFM şi soţia sa au devenit părinții unui băieţel perfect sănătos.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro