VIDEO / Florin Piersic, adevărul despre problemele de sănătate: „S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău”

+3 click pentru
galerie

Florin Piersic, adevărul despre problemele de sănătate: „S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău” © captură Video

Florin Piersic, marele actor al României, îndrăgit de toată lumea, a spus adevărul despre problemele de sănătate despre care s-a tot scris în presă. „Maestrul” a ținut să lămurească situația, într-un interviu exclusiv acordat pentru emisiunea „Agenția VIP”. 

În ultima perioadă s-a tot spus că Florin Piersic ar avea mari probleme de sănătate, că arată rău și este de nerecunoscut. Cu zâmbetul pe buze, marele actor a ținut să lămurească situația. Într-un interviu exclusiv, acordat pentru emisiunea „Agenția VIP”, Florin Piersic a mărturisit că se simte foarte bine, face sport și nu arată nicidecum „horror”, așa cum l-au catalogat oamenii din presă, în ultimul timp. 

„Inventează, nu am avut nimic (probleme de sănătate, n.r.). S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 83 de ani cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri” a mărturisit Florin Piersic, cu zâmbetul pe buze. 

Florin Piersic, totul despre sacrificiile din carieră

Pentru că a ajuns la vârsta de 83 de ani, Florin Piersic este întrebat tot mai des dacă îi este sau nu greu să se deplaseze, la această vârstă, pentru diverse evenimente. Tot cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit pe toți, marele actor a mărturisit că și-a asumat acest lucru și îl face din plăcere, pentru oamenii care îl iubesc și îl aplaudă. 

„Foarte multă lume cu care mă întâlnesc mă întreabă de ce m-am făcut actor. Eu sunt actorul românilor în țara asta mică dar fermecătoare, m-am gândit să fac întâlniri cu publicul. 
E dificil să mă deplasez pentru aceste spectacole, dar mi-am asumat această grea problemă la anumită vârstă”
a mai spus Florin Piersic, pentru „Agenția VIP”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro