Pe fiul cel mare al lui Florin Piersic îl ştie o ţară întreagă, dar puţini sunt cei care îl cunosc pe băiatul cel mic al actorului. Daniel nu stă în România

+3 click pentru
galerie

Pe fiul cel mare al lui Florin Piersic îl ştie o ţară întreagă, dar puţini sunt cei care îl cunosc pe băiatul cel mic al actorului. Daniel nu stă în România © Facebook

Pe Florin Piersic Jr. îl ştie o ţară întreagă, dar puţini sunt cei care îl cunsc pe fratele său mai mic. Marele actor Florin Piersic are doi băieţi, însă fiul cel mic, Daniel, este mai puţin cunoscut în viaţa publică din România.

Florin Piersic are doi băieţi cu două femei diferite

Florin Piersic nu este doar unul dintre cei mai mari actori ai României, ci şi unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din ţara noastră, iar în tinereţe a frânt multe inimi. Florin Piersic a trăit totul din plin şi a iubit cu patos, astfel că marele actor are doi copii cu două femei diferite. Dacă pe Florin Piersic Jr. îl ştie o ţară întreagă, ei bine, nu la fel stau lucrurile şi în ceea ce îl priveşte pe fratele său mai mic, Daniel Piersic.

Daniel este mai mic cu opt ani decât fratele său şi este fructul iubirii dintre Florin Piersic şi actriţa de origine maghiară Anna Szeles. Chiar dacă în ţară locuiesc tatăl şi fratele său mai mare, Daniel Piersic a decis că vrea să-şi croiască un drum în Viena, acolo unde şi-a întemeiat o familie superbă, potrivit informaţiilor din presă.

Daniel Piersic este tatăl a doi copii, un băieţel de 12 ani şi altul de 9 ani. El i-a urmat exemplul tatălui şi s-a îndrăgostit tot de o actriţă maghiară, cea care i-a dăruit cei doi copii superbi.

Dacă în privinţa dragostei a văzut un model în tatăl său, nu acelaşi lucru îl putem spune şi din punct de vedere profesional, asta pentru că Daniel nu a vrut să se facă actor. El a urmat o carieră în economie şi are un loc de muncă extrem de bun şi respectat.

Daniel Piersic nu se vede foarte des cu Florin Piersic, ţinând cont că locuiesc în ţări diferite, însă cei doi au o relaţie foarte frumoasă, iar Daniel are doar cuvinte de laudă la adresa celebrului său părinte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro