Florin Piersic, deranjat la culme de glumele făcute pe seama faptului că vorbește mult: „Mi se pare o poveste tristă”

+3 click pentru
galerie

Florin Piersic, deranjat la culme de glumele făcute pe seama faptului că vorbește mult: „Mi se pare o poveste tristă” © arhivă

Florin Piersic, unul dintre actorii foarte iubiți din generația de aur este de-a dreptul deranjat de glumele care se fac pe internet, pe seama lui și pe seama faptului că vorbește mult, atunci când i se ia un interviu. 

De-a lungul timpului, pe internet au apărut tot felul de glume legate de faptul că Florin Piersic vorbește foarte mult, iar acum, celebrul actor a simțit nevoia să-și spună punctul de vedere cu privire la acest lucru. În cadrul celei ediției cu numărul 10 a Festivalului Serile Filmului Românesc, Florin Piersic a vorbit deschis despre ceea ce îl deranjează. 

„Sincer să vă spun, aici am aflat, chiar acum 24 de ore, că acest festival de film e dedicat unui actor pe care îl plac aşa, cât de cât, dar nu în totalitate, ca alţii care mi-au spus: «Ştiţi, îl iubim pe Florin Piersic». Ce să le spun? «Aveţi gusturi bune, dar nu sunt chiar de acord cu dumneavoastră».

Nu-mi place că de fiecare dată când vrea să spună ceva cel care îl intervievează sau cel care îl provoacă spune: «A venit Florin! Noi când mai apucăm să vorbim?». Mie mi se pare o poveste tristă chestia asta. Cum adică? În loc să vă bucuraţi şi să ştiţi că instrumentul actorului e cuvântul... Bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine, despre colegii mei. Eu sunt unul dintre actorii şi oamenii care îmi place să îi pomenesc pe cei cu care am avut cât de cât o legătură profesională“, a spus Florin Piersic.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro